Budite što blaži prema licu s proizvodom za uklanjanje šminke

Otkrijte micelarne proizvode za uklanjanje šminke

Većina žena dobro je upoznata s pokušajima uklanjanja šminke koji traju čitavu vječnost. Saznajte više o proizvodima za uklanjanje šminke samo jednim potezom, bez trljanja i potrebe za ispiranjem.

Istraživanje NIVEA proizvoda za uklanjanje šminke

Otkrijte kako micelarna voda stoji u usporedbi s tradicionalnim proizvodima za čišćenje i pronađite savjete o uklanjanju šminke.

Uklanjanje šminke bez nereda

Usavršili ste nanošenje šminke i dobro vam je poslužila tijekom dana ili noćnog izlaska, no sada je vrijeme da je skinete i pustite koži da diše. Kao što već svi znamo, to je lakše reći nego učiniti. Da ne spominjemo sve ono vrijeme koje morate provesti pred ogledalom. Nakon dugoga dana, želite moći ukloniti nečistoće i maskaru.

Zahvaljujući NIVEA  micelarnoj vodi ili micelarnim maramicama, uklanjanje šminke više nije teško i dugotrajno - što znači da postoji manja vjerojatnost da ćete ga željeti preskočiti.

Maramice za uklanjanje šminke

Maramice za čišćenje lica kao što su NIVEA micelarne maramice pružaju potpuno rješenje za čišćenje i uklanjanje šminke - čak i za vodootpornu maskaru. Maramice brzo djeluju, a njihova njegujuća formula s vitaminom E čini kožu mekom na dodir i hidratiziranom.

Proizvod za uklanjanje šminke s očiju

Za svaki tip kože postoji posebno osmišljen proizvod. NIVEA Smooth Caring micelarna voda s prirodnim bademovim uljem vraća vlagu suhoj koži. NIVEA micelarna voda s uljem sjemenki grožđa i pantenolom ima dokazano umirujuć učinak na osjetljivu kožu, a NIVEA Caring micelarna voda s vitaminom E osmišljena je kako bi normalna koža zadržala prirodnu ravnotežu.

Micelarni proizvod za uklanjanje šminke u usporedbi s tradicionalnim rutinama čišćenja

Svi znaju koliko je čišćenje lica važno. 

Bez obzira na to nosite li mnogo šminke ili više volite prirodan izgled, kožu je potrebno čistiti da bi zadržala zdrav i blistav izgled.
S druge strane, formula u NIVEA proizvodu za uklanjanje šminke na bazi micelarne vode osmišljena je za brzo, ugodno i učinkovito uklanjanje šminke. Nema više trljanja i crvenila, samo osvježena, čista koža.

NIVEA micelarna voda za osjetljivu kožu nudi blago i njegujuće čišćenje.

sminka

Proizvod za uklanjanje vodootporne maskare

NIVEA maramice s micelarnom vodom mogu se koristiti za uklanjanje vodootporne maskare. Kada je riječ o osjetljivom području oko očiju i trepavicama, želite biti što blaži i nježniji. NIVEA Gentle Caring micelarna voda nježno uklanja šminku, uz istovremenu hidrataciju.

Savjeti za uklanjanje šminke s očiju micelarnom vodom

  •  Da biste lakše uklonili šminku, pustite pamučnu blazinicu natopljenu micelarnom vodom ili maramicu na zatvorenim očima da biste omekšali šminku.
  • Nježno uklonite šminku brisanjem.
  • Nemojte trljati niti povlačiti.
  • Ponavljajte sve dok blazinica ili maramica ne bude čista.
  • Nemojte previše pritiskati.
  • Uvijek najprije uklonite šminku s očiju, a zatim očistite ostatak lica.
  • Nakon toga važno je tonizirati i hidratizirati kožu.
  • Srećom, micelarna voda također djeluje kao tonik i lagana hidratantna krema.

Vodič za uklanjanje šminke micelarnom vodom i maramicama

Otkrijte kako koristiti micelarnu vodu za skidanje šminke i kako vam to može pomoći u rutini čišćenja kože.

5 razloga zašto volimo micelarni proizvod za uklanjanje šminke

1. Praktičan je
Bilo da ste u teretani, putujete ili ste jednostavno izmoreni nakon napornog dana provedenog s obitelji, iznimno je važno da možete ukloniti šminku brzo i lako ili čak u pokretu.
2. Ima blagu formulu
NIVEA micelarna voda s uljem sjemenki grožđa i NIVEA  micelarna voda i maramice s vitaminom E pomažu vam u optimalnoj njezi kože.
3. Učinkovit je
Obrišite šminku pamučnom blazinicom ili maramicom - bez razmazivanja.
4. Brz je i jednostavan
NIVEA micelarna voda kombinira uklanjanje šminke, čišćenje, toniziranje i hidrataciju u jednom.
5. Praktičan je
Ne morate biti pokraj umivaonika da biste se koristili micelarnom vodom ili micelarnim maramicama.

Kako se koristiti micelarnim proizvodom za uklanjanje šminke

1. Odaberite
Odaberite odgovarajući proizvod za uklanjanje šminke na bazi micelarne vode za vaš tip kože (suha, osjetljiva, normalna). 
2. Obrišite 
Nanesite NIVEA micelarnu vodu na pamučnu blazinicu i obrišite dnevnu šminku
3. Umirite 
Osjetite blag učinak toniziranja i hidratacije na koži.


Pojednostavite svoju rutinu proizvodima za uklanjanje šminke

Praktičan proizvod za uklanjanje šminke

Nakon dugog dana ili noćnog izlaska

Bilo da ste majka koja istovremeno obavlja gomilu zadataka ili zaposlena poslovna žena predana poslu, dobro će vam doći da sačuvate malo dragocjenog vremena za sebe.

U uredu

Micelarne maramice za uklanjanje šminke najbolji su prijatelj svake žene. Imajte ih pri ruci u ormariću ili radnom stolu za one dane kada na brzinu trebate popraviti, ukloniti ili ponovno nanijeti čak i vodootpornu maskaru.

U teretani

NIVEA micelarna voda i maramice praktična su pomoć u teretani.
Uklonite šminku u svlačionici bez nereda ili žurbe.

U vlaku ili autobusu

Popravljanje ili skidanje šminke u javnom prijevozu nije idealno, ali je praktično. S NIVEA micelarnim maramicama možete ukloniti dnevnu šminku i nečistoće i prije nego što dođete do sljedeće stanice.

U pokretu u torbici

Prilikom nanošenja šminke ponekad se događaju nezgode. Uz malo NIVEA Smooth Caring micelarne vode u torbici moći ćete dotjerati i popraviti svoj izgled u pokretu.
NIVEA maramice s micelarnom vodom mogu se koristiti za uklanjanje vodootporne maskare. Kada je riječ o osjetljivom području oko očiju i trepavicama, želite biti što blaži i nježniji. NIVEA Gentle Caring micelarna voda nježno uklanja šminku, uz istovremenu hidrataciju.