nasmijana zena ruke

Sretne ruke - sve o kremi za ruke

Svilenkasto mekana koža uz više hidratacije

Svaka žena želi imati njegovane ruke. Otkrijte koja je razlika između kreme za ruke i običnog losiona za tijelo te kako se konačno riješiti suhe, ispucale kože.

Volite svoje ruke

Svakodnevni život ostavlja tragove na našim rukama. Pobrinite se za suhe i ispucale ruke uz pomoć savršenih krema za ruke za suhu kožu.

Kakva je točno koža na vašim rukama?

Koža na rukama razlikuje se od kože na drugim dijelovima tijela. Koža na dlanovima je deblja i nema dlaka kako biste mogli nesmetano obavljati dnevne zadatke.

Ipak, koža na poleđini dlanova je tanja od kože na vašem licu. To znači da vaše ruke zahtijevaju posebnu njegu i pažnju.

Kako biste spriječili da koža na vašim rukama postane gruba i ispucala, trebate posebne kreme za ruke za suhu kožu. One će također zaustaviti pojavu crvenila na rukama i pružiti im njegovan izgled.

Zašto je važno brinuti se o rukama?

nasmijana zena lijepe ruke

Čak i ako imate razrađenu anti-aging rutinu njege kože lica i tijela, ne smijete zaboraviti na njegu ruku, jer će one brzo pokazati znakove starenja. Treba znati da su ruke često izložene hladnoći i kemikalijama  - čak i redovito pranje može iritirati kožu na rukama.

Recite da posebno formuliranim kremama za ruke

krema za ruke

Koža na poleđini ruku je tanja od ostalih točaka na vašem tijelu, jer u tom području postoji vrlo mala zaliha masnoće. Posebno formulirane kreme za ruke poput NIVEA Express Hydration rukama pružaju dugotrajnu hidrataciju.

Upoznajte proizvode za njegu ruku

Pronađite savršenu kremu za ruke za svoj tip kože te otkrijte kako izraditi domaći piling za ruke koji će ukloniti sve znakove suhe kože.

Recept za domaći piling za ruke

domaci piling za ruke

Domaći piling za ruke pomaže ukloniti mrtve stanice kože i održava mladenački izgled kože. Najbolji dio? Vrlo ga je jednostavno napraviti! Jednostavno zagrabite žlicu krupne morske soli i dodajte 2 žlice NIVEA Smooth Sensation ulje za tijelo. Smjesu umasirajte u ruke i zatim isperite.