NIVEA Q10 krema za lice

NIVEA Q10 – SLAVIMO 25 GODINA 🥳

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi upotrijebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za njegu zrele kože? Q10 je danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age njezi, jer poboljšava opskrbu stanica kože energijom i jača zaštitni sloj kože. Rezultat je glatka, čvršća i vidljivo pomlađena koža.

U vremenu dok slavimo 25 godina od početka proizvodnje naše prve Q10 kreme protiv bora sjećamo se svega što je dovelo do nastanka jedne od najpopularnijih krema za njegu lica i želimo podijeliti s vama neke zanimljive činjenice koje možda niste znali.

 

Dobrodošli u divni NIVEA Q10 svijet!

zanimljivosti o Q10

Dr. Peter Mitchell je prvi dokazao kako koenzim Q10 igra važnu ulogu u opskrbi stanica energijom, a za svoj rad je dobio Nobelovu nagradu.


zanimljivosti o Q10

NIVEA stručnjaci su na osnovi istraživanja dr. Peter Mitchella, koristili koži identičan Q10 u kremi za njegu lica i kao prvi je ponudili na tržištu.

zanimljivosti o Q10

Godišnje se širom svijeta proda 20 milijuna NIVEA Q10 krema, koje su među najprodavanijim kremama za lice na svijetu!**zanimljivosti o Q10

U našim proizvodima koristimo Q10, koji je 100 % identičan prirodno prisutnom u vašoj koži. U samo 2 tjedna redovne uporabe vraća se Q10 količina izgubljena u 8 godina!**

PONOSNI SMO ŠTO JE NIVEA Q10 POWER VAŠ PRVI IZBOR ❤️

Godine iskustva, kontinuirani razvoj i poboljšanja, kao i vrhunska kvaliteta ključni su razlozi zašto je NIVEA robna marka broj 1 za njegu lica u Hrvatskoj.*

NIVEA - robna marka broj 1 za njegu lica

 

* Navedeni izračuni temelje se na NIQovim podacima prema kojima je Nivea vodeća robna marka u vrijednosnoj prodaji u kategoriji njega kože lice u Hrvatskoj u posljednjih dvanaest mjeseci zaključno s ožujkom 2023. (Copyright @ 2023, Nielsen Consumer LLC.)

** Izvor: Beiersdorf AG.

IZABERITE PRAVU Q10 KREMU ZA SVOJ TIP KOŽE

Danas je NIVEA Q10 linija proizvoda prilagođena različitim tipovima kože, kako bi zadovoljili sve potrebe i želje. Koja je vaša omiljena?

Q10 – NAJBOLJI PRIJATELJ VAŠE KOŽE

Otkrijte kako djeluje koenzim Q10, gdje ga sve možete pronaći i zašto je potreban vašoj koži.