Jeste li spremni za ljeto?

NIVEA Sun Protect & Moisture

bezbrižni trenuci na suncu

NIVEA Sun Protect & Moisture proizvodi pomažu vama i cijeloj vašoj obitelji da još više uživate u svakom trenutku na suncu. Zahvaljujući poboljšanoj formuli, NIVEA SUN Protect & Moisture učinkovito štiti vašu kožu, održavajući je mekom i podatnom. Uživajte u bezbrižnim trenucima na plaži i pružite koži 24-satnu vlažnost!

Održavajte vlažnost kože tijekom izlaganja suncu i nakon njega

Znate li koliko je važno da vam koža na suncu bude dovoljno vlažna? Izlaganje UV zrakama isušuje kožu, što nije samo rezultat znojenja. Stoga je NIVEA liniju proizvoda NIVEA Sun Protect & Moisture obogatila dodatnim ovlaživačima. Ova linija proizvoda omogućuje jednako ovlaživanje kao i losion za tijelo, a vašu će kožu održavati vlažnom 24 sata.


Kako brzo NIVEA SUN proizvodi pružaju zaštitu?


Često postavljana pitanja

ZAŠTO JE POTREBNO UPOTREBLJAVATI PROIZVOD ZA NJEGU NA SUNCU KOJI I HIDRATIZIRA I ŠTITI?

Ljudi često traže proizvod za sunčanje koji na suncu i štiti i njeguje kožu. Novi proizvodi iz linije NIVEA Sun Protect & Moisture pružaju koži izloženoj suncu sve što joj je potrebno: jedinstvenu kombinaciju učinkovite i trenutačne UVA i UVB zaštite te hidrataciju koja traje 24 sata. Uz kožu koja je tako meka i podatna možete u potpunosti iskoristiti svaki trenutak na suncu!
 
AKO UJUTRO NANESEM NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE, HOĆE LI ME TO ŠTITITI TIJEKOM CIJELOGA DANA?
 
Poboljšana formula proizvoda NIVEA Sun Protect & Moisture održava vašu kožu hidratiziranom tijekom 24 sata. Međutim, preporučuje se ponovno nanositi proizvode za njegu na suncu barem svaka dva sata kako bi se zadržala razina zaštite od sunca, posebice nakon plivanja i brisanja ručnikom, što smanjuje razdoblje zaštite jer se film koji štiti od sunca može djelomice skinuti.
 
BUDUĆI DA PROIZVODI VLAŽE KOŽU TIJEKOM 24 STA, JE LI POTREBNO NANOSITI PROIZVOD ZA NJEGU NAKON SUNČANJA KAD VIŠE NE BUDEM NA SUNCU?
 
Boravak na otvorenom i uživanje u suncu izazov su za vašu kožu. UV zrake uzrokuju stres i oštećuju dublje slojeve kože, dok vjetar i voda mogu rezultirati osjećajem suhoće i zategnutosti kože. Iako proizvodi NIVEA Sun Protection već imaju funkciju njege kože, preporučuje se pomoći procesu obnove kože primjenom dodatnog losiona nakon sunčanja NIVEA After Sun Lotion. Ti proizvodi sadržavaju vlagu i sastojke koji umiruju kožu, nudeći stoga potpunu njegu kože kad god provodite vrijeme na suncu.
 
KOLIKO ČESTO TREBA PONOVNO NANOSITI PROIZVODE IZ LINIJE NIVEA SUN PROTECT & MOISTURIZE?
 
Općenito se savjetuje ponovno nanositi proizvode za njegu na suncu barem svaka dva sata kako bi se zadržala razina zaštite od sunca. Redovito ponovno nanošenje tijekom dana pomoći će održati kožu zaštićenom, posebice nakon plivanja i brisanja ručnikom, što smanjuje razdoblje zaštite jer se film koji štiti od sunca može djelomice skinuti.

product-stage-hr-sun

Zaštita koja se lagano nanosi na kožu!

Znate li da UV zrake utječu na vašu kožu? NIVEA Sun, u suradnji s umjetnikom Thomasom Leverittom, nevidljivo čini vidljivim! UV kamera otkrit će vam „Kako vas sunce vidi”!

image-snack-sun-hr

Pronađite zaštitu od sunca koja vam najviše odgovara!

Važno je odabrati zaštitno sredstvo za sunčanje koje vam najviše odgovara kako biste mogli uživati samo u najboljemu od sunca! Uz hidratizirajući učinak, svi proizvodi iz linije NIVEA SUN Protect & Moisture, kao i NIVEA SUN Protect & Bronze, pružaju i naprednu zaštitu od UV zraka i opeklina od sunca. Na vama je samo da izaberete odgovarajući SPF faktor.