Novi njegujući puderi marke NIVEA.

OTKRIJTE POTPUNO PREKRIVANJE I NJEGU U JEDNOM PROIZVODU

S NIVEA Cellular 3-u-1 Care & Color njegujućim puderom.

Otkrijte inovaciju

NIVEA CELLULAR 3-U-1 CARE & COLOR

Kad se njega kože susretne s bojom, rezultat je podatna koža zdravog izgleda i ujednačen, mladolik te prirodno blistav ten.
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"544","Y":"331","XMobile":"544","YMobile":"331","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"DUGOTRAJNA HIDRATACIJA","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm 0cm 8pt; line-height: 15.6933px;\"\u003e\u003cspan\u003eNemasna formula s hijaluronskom kiselinom pruža koži čak 12 sati intenzivne hidratacije. Za svjež i zdrav izgled. Budući da je bez parfema, prikladna je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"1236","Y":"469","XMobile":"1236","YMobile":"469","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ČISTI HIJALURON","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm 0cm 8pt; line-height: 15.6933px;\"\u003e\u003cspan\u003eHijaluronska kiselina poznata je po zadržavanju vlage te popunjavanju kože iznutra. Redovitom upotrebom vidljivo pomaže u smanjenju bora i sitnih linija.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"689","Y":"753","XMobile":"689","YMobile":"753","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"VISOKOKVALITETNI PIGMENTI","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm 0cm 8pt; line-height: 15.6933px;\"\u003e\u003cspan\u003ePigmenti mineralnog podrijetla najvi\u0026scaron;e kvalitete osiguravaju ravnomjerno prekrivanje. Kremaste su teksture i ravnomjerno se stapaju s tenom \u0026ndash; bez efekta maske!\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
Prednosti NIVEA Cellular 3-u-1 njegujućeg pudera.

Nijanse

2 NIJANSE ZA RAZLIČITE BOJE TENA

NIVEA Cellular 3-u-1 Care & Color dostupan je u dvije dermatološki ispitane nijanse - svijetloj i srednjoj. Prikladne su za sve tipove kože – čak i za osjetljivu. Koja je nijansa savršena za vas?
Nijanse NIVEA Cellular njegujućeg pudera.

Mix + Match vam omogućava miješanje različitih nijansa pudera.

SAVJET MAKE-UP STRUČNJAKA!

Nijedna nijansa vam ne odgovara? Nijanse se mogu međusobno miješati! Tako ćete dobiti nijansu koja je savršena za vaš je trenutačan ton kože glede na godišnje doba.

Intervju

ZAŠTO JE NIVEA CELLULAR 3-U-1 CARE & COLOR LINIJA POSEBNA?

Stručnjakinja objšanjava prednosti NIVEA inovacije.

BRITTA FISCHER

Istraživanje proizvoda, Odjel za istraživanje i razvoj NIVEA

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O NOVOM NJEGUJUĆEM PUDERU

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU NIVEA CELLULAR 3-U-1 CARE & COLOR I DRUGIH PUDERA?

NIVEA njeguje i održava kontakt sa svojim korisnicama, stoga znamo koje su njihove želje i potrebe. Na taj smo način, između ostalog, doznali da se služe šminkom kako bi prikrile nedostatke na koži, ali i da istovremeno žele da puder koji nanose njeguje njihovu kožu. Ova želja javlja se posebno u dobi u kojoj se na koži počinju pojavljivati prve sitne bore i linije. Zbog toga smo željeli razviti proizvod koji nudi savršenu kombinaciju njege i boje. Formula novog NIVEA Cellular 3-u-1 Care & Color njegujućeg pudera s hijaluronskom kiselinom ispunjava 3 najčešće želje naših korisnica: osigurava optimiziran i ujednačen ten, njeguje kožu istodobno joj pružajući 12 sati hidratacije i redovitom upotrebom vidljivo ublažava sitne linije i bore.

JE LI BILO POSEBNIH IZAZOVA TIJEKOM RAZVOJA NJEGUJUĆEG PUDERA?

Naš je zadatak bio razviti formulu koja vrlo dobro prekriva nedostatke na koži i istodobno vrlo dobro njeguje kožu, bez da je zamasti ili dovede do isušivanja kože. Puder je trebao učiniti kožu glatkom i podatnom te istodobno dati koži ujednačen i zdrav izgled. Osim toga, trebao je i ublažiti sitne linije i bore te osigurati mladolik ten. To smo vrlo uspješno ostvarili s pomoću NIVEA Cellular 3-u-1 Care & Color njegujućeg pudera.

KOJI SU GLAVNI AKTIVNI SASTOJCI U NIVEA CELLULAR 3-U-1 CARE & COLOR?

Glavni je aktivni sastojak hijaluronska kiselina, poznata po iznimnom svojstvu zadržavanja vlage. Na taj način formula NIVEA Cellular 3-u-1 Care & Color njegujućeg pudera ublažava bore uzrokovane dehidracijom kože, a redovitom upotrebom osigurava mladolik i ujednačen izgled kože.

NA KOJI NAČIN FORMULA OSIGURAVA UJEDNAČEN TEN?

U obje nijanse su pigmenti mineralnog podrijetla i visoke kvalitete koji osiguravaju dobro prekrivanje i daju koži ujednačeniji, zdraviji ten. Zahvaljujući posebno odabranim uljima u puderu, pigmenti su ravnomjerno raspoređeni. Kremasta tekstura nove formule omogućava dobro i ujednačeno stapanje s tonom kože. Na taj se način dobro prekrivaju crvenilo i nepravilnosti, a koža je meka i podatna.

JE LI NOVI NJEGUJUĆI PUDER PRIKLADAN ZA SVE TIPOVE KOŽE?

Da, naš je proizvod prikladan za sve tipove kože, čak i za osjetljivu. To smo dokazali ispitivanjima dermatološke podnošljivosti.

TREBAM LI DODATNU NJEGU ILI NIVEA CELLULAR 3-U-1 CARE & COLOR MOŽE ZAMIJENITI MOJU DNEVNU KREMU?

Usprkos njegujućim svojstvima NIVEA Cellular 3-u-1 Care & Color, NIVEA korisnice preporučuju upotrebu hidratantne kreme kao podloge prije nanošenja njegujućeg pudera. Važno je da odaberete kremu prilagođenu svom tipu kože i pričekate nekoliko minuta da je koža upije u potpunosti.

PRUŽA LI NIVEA CELLULAR 3-U-1 CARE & COLOR ZAŠTITU OD UV ZRAKA?

Ne, naš njegujući puder ne nudi UV zaštitu. Ako želite zaštitu od UV zraka, ispod njegujućeg pudera trebali biste nanijeti dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom. Svi proizvodi za dnevnu njegu iz NIVEA Hyaluron Cellular Filler linije proizvoda sadrže zaštitni faktor.

NJEGUJUĆI PUDER JE DOSTUPAN U DVIJE NIJANSE. KAKO DA IZABEREM PRAVU?

Najbolje je da isprobate testere koji su dostupni na policama u prodavaonicama. Nanesite vrlo malu količinu pudera na podlakticu. Pazite da proizvod ne nanosite izravno na područje kosti ili na jasno izražene i vidljive vene, gdje bi nijansa mogla poprimiti drugačiju boju. Ako vam nijansa na ovom mjestu odgovara, onda će odgovarati i vašem licu. Jeste li znali da nijanse pudera možete i međusobno pomiješati? Primjerice, ako ujesen još uvijek imate ostatke ljetne preplanulosti, a odabrana je nijansa pretamna.

TREBAM LI POSEBAN PROIZVOD ZA UKLANJANJE NJEGUJUĆEG PUDERA?

Za naš proizvod nije se potrebno služiti nikakvim posebnim proizvodom za uklanjanje šminke jer nije vodootporan. Ovo više ovisi o tome koji tip kože imate i koja vam je vrsta proizvoda za čišćenje lica draža. NIVEA nudi širok izbor odgovarajućih proizvoda za čišćenje lica, tako da ćete sigurno naći nešto za sebe.