NIVEA Soft Cream

NJEGA KOJA SE OSJEĆA KAO LJETNA KIŠA

NJEGA KOŽE

NEVJEROJATNA SVJEŽINA KOJU ĆE TVOJA KOŽA PAMTITI!

NIVEA Soft je intenzivno hidratantna krema za svakodnevnu upotrebu. Lagana formula s vitaminom E i dragocjenim uljem jojobe, brzo se upija i trenutačno osvježava kožu. Jednom kad je probaš, jednostavno ćeš se oduševiti!

NIVEA Soft
TV-SPOT

KAKO OSJEĆAŠ NIVEA SOFT NJEGU?

Tvoja koža NIVEA Soft njegu osjeća svježe poput jutarnje rose, osnažujuće poput vodopada i jednostavno nježno poput ljetne kiše. Pripremi se za osjećaj ljeta tijekom cijele godine jer će se tvoje lice, tijelo i ruke zaljubiti u ovu hidratantnu kremu! 

TIP KOŽE

NJEŽNA SVJEŽINA OD GLAVE DO PETE

Savršena univerzalna krema za lice, tijelo i ruke, NIVEA Soft idealna je za svaki tip kože. Njezina njegujuća i osvježavajuća formula brzo se upija... Savršena hidratantna krema!

 

LINIJA

CREME, CARE ILI SOFT:
ŠTO KOŽA ŽELI, KOŽA DOBIJE

Jedna stvar u kojoj su NIVEA stručnjaci iznimno dobri su kreme s kojima se osjećaš najbolje u svojoj koži. Budući da tvoja koža nema iste potrebe tijekom godine, NIVEA Creme, Nivea Care i NIVEA Soft pružit će tvojoj koži pravu količinu hidratacije.

NIVEA Soft

ZA LJUBAV NA PRVI DODIR…

Odaberi NIVEA Soft.

Njezina lagana i brzoupijajuća formula ostavlja koži trenutačni osjećaj osvježenja. Upravo ono što ti treba, osobito ljeti!

NIVEA Creme

CJENJENA KROZ SVE GENERACIJE

Klasična NIVEA krema u plavoj limenci, dobro poznata diljem svijeta, ima bogatu formulu za intenzivnu zaštitnu njegu.

NIVEA Care

SVAKI DAN JE DAN ZA NJEGU

Lagana, ali obogaćena formula NIVEA Care savršena je za svakodnevnu upotrebu i nježno će se stopiti s tvojom kožom.