Uklanjanje šminke u jednom koraku

Naša nova linija njegujućih micelarnih proizvoda vaš je savršen saveznik za svakodnevnu rutinu čišćenja lica. Uklonite šminku njegujućom formulom koja temeljito čisti. Očistite, hidratizirajte i uklonite šminku u samo jednom koraku.

Brza i jednostavna, a istovremeno blaga prema vašoj koži

Redovita rutina čišćenja lica pomaže u uklanjanju nečistoće, mikroba i ostataka šminke kako ne bi došlo do začepljenja pora. No s obzirom na tempo kojim živimo, lako je izgubiti iz vida važnost učinkovitog čišćenja lica. Saznajte kako vaša rutina čišćenja lica može postati brža i praktičnija pomoću micelarne vode.

Rutina za njegu lica u pokretu

Redovita rutina čišćenja lica pomaže u uklanjanju nečistoće, mikroba i ostataka šminke kako ne bi došlo do začepljenja pora. No s obzirom na tempo kojim živimo, lako je izgubiti iz vida važnost učinkovitog čišćenja lica. Saznajte kako vaša rutina čišćenja lica može postati brža i praktičnija pomoću micelarne vode za čišćenje i micelarnih maramica za čišćenje.

micelarna-voda

Jedan korak do jednostavnijeg uklanjanja šminke


Micele - jednostavna znanost

Micele djeluju poput magneta i tako uklanjaju prljavštinu, šminku i druge nečistoće. Objasnit ćemo vam kako funkcionira jednostavna znanost u podlozi ovih molekula u NIVEA Caring micelarnim proizvodima.
micelarna-voda-1

NIVEA Gentle Caring micelarna voda čisti i tonizira jednostavnim potezom pamučne blazinice.

Što je micelarna voda?

Stručnjaci za ljepotu često spominju micelarnu vodu. No znate li kako ona djeluje? Micele su veoma malene molekule koje uklanjaju i nečistoće topive u vodi kao i one topive u masti. Otkrijte više o ovom posebnom sastojku u njegujućim proizvodima na bazi micelarne vode i načinu na koji oni djeluju kako bi vam pružili njegujuće, no istovremeno učinkovito iskustvo uklanjanja šminke.

Kako djeluju micelarne maramice?

Micelarne maramice za čišćenje lica koriste formulu prilagođenu na temelju NIVEA Caring micelarne vode s vitaminom E. One postižu savršenu ravnotežu između učinkovitosti i nježnosti. Saznajte po čemu se micelarne maramice razlikuju od običnih maramica i kako pružaju osvježavajuću, hidratantnu njegu u samo jednom potezu.

NIVEA micelarne maramice učinkovite su, no veoma nježne, s blagim NIVEA mirisom.


Unaprijedite svoju rutinu čišćenja lica micelarnom njegom

Uklanjanje šminke je jednostavnije

Zahvaljujući njegujućoj micelarnoj liniji, uklanjanje šminke više nije teško i dugotrajno - što znači da postoji manja vjerojatnost da ćete ga željeti preskočiti. Uklonite vodootpornu šminku za oči i intenzivno očistite kožu, bez potrebe za ispiranjem ili trljanjem. Saznajte kako vam NIVEA Caring micelarni proizvodi omogućuju uklanjanje šminke bez nereda!

Brinite se za svoje lice micelarnom vodom

Micelarna voda je proizvod za čišćenje lica omiljen zbog svoje svestranosti. Umjesto žongliranja velikim brojem proizvoda, svaki proizvod u njegujućoj micelarnoj liniji čisti lice u jednom koraku. Njegove su prednosti ušteda vremena i pružanje licu blage njege koja mu je potrebna. Otkrijte zašto su njegujući micelarni proizvodi dobrodošao dodatak vašoj rutini njege kože!