NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

hero-hr

Prvi njegujući proizvodi za čišćenje

Pretvara čišćenje u njegu

NOVO: NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica
NIVEA Creme Care

Nježno čišćenje i najbolja NIVEA njega

image_blue

NOVO: Creme Care linija za čišćenje lica – NIVEA

Čišćenje je značajan dio svakodnevne rutine za njegu kože za većinu žena. Da biste izbjegli osjećaj zategnutosti kože nakon čišćenja, NIVEA je proizvela prvi njegujući proizvod za čišćenje: novu NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica. Nova linija obuhvaća tri različita proizvoda za različite navike čišćenja: mlijeko, kremu i maramice za čišćenje lica. Njihova inovativna formula sa zaštitnim kompleksom za njegu i jedinstvenim mirisom NIVEA kreme čini kožu čistom i mekom te prirodno lijepom.

Novi NIVEA Creme Care proizvodi za čišćenje lica

Otkrijte novu NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica gledanjem našeg najnovijeg TV-spota.
Proizvodi
back-hr

NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica

Odgovarajuća rutina čišćenja

S NIVEA Creme Care linijom za čišćenje lica

Svakodnevno čišćenje lica neizostavan je dio svake dobre rutine za njegu kože. Željeli bismo vam objasniti kako možete pravilno čistiti i njegovati svoju kožu kako biste postigli osjećaj čiste i njegovane kože.
Savjeti za čišćenje

Kako postići čistu kožu

Zašto je važno održavati lice čistim, najbolji načini na koji to možete postići, a da ne poremetite prirodnu ravnotežu vlage u koži i što čini NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica tako jedinstvenom.

Kako se umivati lice

Otkrijte načine na koje se mnogi ljudi nepravilno umivaju, vodič korak po korak za čišćenje i saznajte više o novoj NIVEA Creme Care liniji za čišćenje lica.

Istinski njegujući proizvod za čišćenje lica

Kako njegovati se znači voljeti samoga sebe, naročito kad je riječ o njezi kože, i kako nova NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica pruža intenzivnu njegu tijekom čišćenja.

Intervju

Stručni intervju s dr. Svenjom Möllgaard

Za novu NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica razvili smo jedinstvenu formulu koja ne samo da temeljito čisti kožu lica, nego i istovremeno blago njeguje – za osjećaj meke i podatne kože.

Pročitajte naš intervju s dr. Svenjom Möllgaard iz NIVEINOG tima za istraživanje i razvoj.

NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica nova je linija za čišćenje lica. Po čemu je tako posebna?

Za novu NIVEA Creme Care liniju za čišćenje lica razvili smo jedinstvenu formulu koja ne samo da temeljito čisti kožu lica, nego i istovremeno blago njeguje – za osjećaj meke i podatne kože.

Po čemu je formula tako posebna?

Uspjeli smo povezati najbolja svojstva i čišćenja i njege u najviše njegujućem proizvodu za čišćenje lica marke NIVEA. Bez trljanja možete lako i temeljito očistiti kožu od svakodnevnih nečistoća te istovremeno zaštititi prirodnu ravnotežu vlage vaše kože. Nova NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica nudi učinkovita svojstva čišćenja i pruža najbolje od NIVEA njege. Proizvodi pružaju isti zaštitni kompleks za njegu i miris kao NIVEA krema.

Rekli ste da linija obuhvaća najviše njegujuće proizvode za čišćenje lica marke NIVEA. Kako ste to postigli?

"Želimo razviti proizvode za čišćenje koji jednostavno djeluju i njeguju kožu u isto vrijeme. Stoga smo razvili jedinstvenu formulu za čišćenje koja uključuje najbolje njegujuće elemente ikone našeg brenda, NIVEA kreme. Njegujuća formula pruža osjećaj čistoće, svježine i hidratacije na koži da biste se mogli dobro osjećati u vlastitoj koži. Dodatne informacije o inovacijama možete pronaći u našim čestim pitanjima u nastavku."

 


Često postavljena pitanja

Što je tako posebno u novim NIVEA Creme Care proizvodima za čišćenje lica?

„Budući da smo željeli razviti proizvode za čišćenje koji jednostavno djeluju i njeguju kožu u isto vrijeme, razvili smo jedinstvenu formulu“, kaže dr. Svenja Möllgaard iz Odjela za razvoj proizvoda, NIVEA Face Care, R&D Beiersdorf. Stoga nova NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica nudi učinkovita svojstva čišćenja i pruža najbolje od NIVEA njege. „Proizvodi pružaju isti zaštitni kompleks za njegu i miris kao NIVEA krema, zaštitni i njegujući proizvod koji većina nas zna još od našeg djetinjstva“, objašnjava stručnjakinja. „Možete jednostavno i temeljito očistiti kožu od svih svakodnevnih nečistoća i ujedno zaštititi prirodnu ravnotežu vlage vaše kože zahvaljujući njegujućim formulama sa sastojcima kao što su eucerit i pantenol – bez dodatnog trljanja i opterećivanja kože“, dodaje dr. Möllgaard. Stoga njegujuća formula pruža osjećaj čistoće, svježine i hidratacije na koži lica. „Može se koristiti dvaput dnevno ili jednostavno kada god je uz čišćenje potrebna njega“, dodaje stručnjakinja. Rezultat je prirodno prekrasna, nevjerojatno meka i podatna koža.

Što znači da proizvodi uključuju najbolje od NIVEA njege?

"NIVEA je poznata po svojim njegujućim svojstvima već više od 100 godina. Na primjer, brojni kupci vole našu plavu limenku NIVEA kreme kao zaštitni i njegujući proizvod koji većina nas poznaje još od djetinjstva. To nas je nadahnulo da uključimo najbolje od NIVEA njege u naše nove proizvode za čišćenje. Srž tih njegujućih svojstava je zaštitni kompleks za njegu. Proizvodi mogu zaštititi našu kožu od isušivanja i pružiti joj posebnu njegu čak i tijekom postupka čišćenja. Našim novim razvojem uspjeli smo povezati učinkovito čišćenje s najboljim od NIVEA njege. Budući da proizvodi sadrže najbolje od NIVEA njege, miris koji smo odabrali za ove proizvode temelji se na izvornoj bijeloj NIVEA kremi. Jedinstveni NIVEA miris nadahnut cvjetnim, citrusnim i mošusnim mirisima obožavaju generacije diljem svijeta i često ga povezuju s prekrasnim uspomenama iz djetinjstva. Ona budi sjećanja. Kada je pomirišu, prisjete se trenutaka ljubavi, povjerenja i njege. Budući da je NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica naša najviše njegujuća linija, željeli smo da i miris to odražava – za iskustvo čišćenja nakon kojega se lice osjeća voljeno. " Što je to zapravo NIVEA zaštitni kompleks za njegu? Zaštitni kompleks za njegu sastoji se od posebnih i iznimno njegujućih sastojaka. Formula sadrži eucerit, prirodni emolijens, koji je poznat po svojim njegujućim i hidratantnim svojstvima te jača funkciju barijere kože. Beiersdorf ima čak i vlastiti proizvodni postupak kako bi dobio eucerit posebne, pročišćene kvalitete. Također smo dodali pantenol, koji potiče postupke obnavljanja same kože. Također je poznat po tome da poboljšava hidrataciju kože te smanjuje svrbež i upalu kože.

 

Od kojih se proizvoda sastoji NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica?

Baš kao što je svaka žena različita, tako su različite i njihove navike čišćenja i njege. Neke vole kreme za čišćenje više od mlijeka za čišćenje, dok ostale žele brzo čišćenje i stoga koriste maramice. Stoga smo razvili tri različita njegujuća proizvoda za čišćenje: NIVEA Creme Care mlijeko za čišćenje lica nanosi se korištenjem pamučne blazinice. NIVEA Creme Care krema za čišćenje lica namijenjena je za korištenje u kombinaciji s vodom, a NIVEA Creme Care maramice za čišćenje lica spremne su za uporabu i čišćenje lica istoga trena. Što se tiče maramica za čišćenje, posebnu smo pažnju posvetili materijalu maramica i uspjeli smo pronaći iznimno meku kvalitetu koja pruža izvanredno ugodan osjećaj. 

Za koje su tipove kože prikladni ovi proizvodi? Jesu li prikladni i za osjetljivu kožu?

Na svaki tip kože negativno može utjecati pretjerano agresivna ili nepravilna rutina čišćenja. 
Naš je cilj bio razviti njegujuće proizvode za čišćenje te našim novim proizvodima možemo ponuditi jedinstveno rješenje za čišćenje u NIVEINOM stilu za svaki tip kože. Proizvodi su prikladni čak i za osjetljivu kožu i suhu kožu. 

Trebam li koristiti svoj omiljeni NIVEA Cream Care proizvod za čišćenje lica ujutro ili navečer?

Oboje! Noću lice treba osloboditi od šminke, onečišćenja i nečistoća koji su se nakupili tijekom dana. Očišćena i njegovana koža idealan je preduvjet za postupak obnavljanja kože tijekom noći. Nedostatno čišćenje može dovesti do nadraženosti ili crvenila. Ujutro, zbog postupaka regeneracije i obnove stanica koji su se odvijali tijekom noći, masne tvari nastale proizvodnjom sebuma i znojenjem nalaze se na koži i potrebno ih je ukloniti. Naši NIVEA proizvodi za čišćenje idealni su za svakodnevnu uporabu. 

Budući da proizvodi blago njeguju kožu i hidratiziraju je, moram li i dalje koristiti dnevnu i noćnu kremu?

Da, potrebno je koristiti dodatne hidratantne kreme. NIVEA Creme Care linija za čišćenje lica nije predviđena kao zamjena za hidratantnu kremu za lice. Formula je osmišljena za temeljito čišćenje uz blagu njegu, no lice je i dalje potrebno dodatno nahraniti.