promocije-akcije

Promocije i akcije

KAKO BI SVAKI DAN BIO PUN LIJEPIH IZNENAĐENJA!

NIVEA brine da vaša svakodnevica bude puna iznenađenja, a ovdje možete pratiti sve informacije o aktualnim promocijama i zanimljivostima kako biste u svakom trenutku bili upoznati s NIVEA događanjima u trgovinama u vašem susjedstvu.

Aktualne promocije

NIVEA BABY RUČNIK GRATIS

personalizirana-krema

Kupite NIVEA BABY proizvode u vrijednosti 100 kn i osvojite preslatki NIVEA BABY ručnik s kapuljačom u obliku medvjedića!

NIVEA BABY ČARAPICE GRATIS

gratis-nivea-gratis

Uz kupnju 2 NIVEA BABY proizvoda u BIPA prodavaonicama, na blagajni možete preuzeti gratis NIVEA BABY čarapice! Akcija traje od 23. 1. do 6. 2. 2020. ili do isteka zaliha. U promociju nije uključen NIVEA Baby sapun i NIVEA Baby putno pakiranje maramica 20 kom.

ŽUTA SRIJEDA U CITY CENTERU

dm-dodatne-tocke

Otkrijte odlične NIVEA promocije svake prve srijede u mjesecu! Naše ljubazne hostese nagradit će vašu kupnju u City Center one East & West u Zagrebu. Vidimo se!

POSJETITE NIVEA CARE CENTAR

care-centar

Dopustite nam da se pobrinemo za Vas: u NIVEA Care centru pronađite promotivne proizvode i NIVEA uzorke, prepustite se stručnoj analizi kože i kose ili pak vještim rukama naše frizerke!

CIJELU GODINU S VAMA

BIPA-POPUST-NIVEA

Otkrijte fantastičnu NIVEA Baby akciju na Bazzar.hr kojom nagrađujemo vašu vjernost. Svaka 4. kupnja NIVEA Baby maramica je besplatna, a razveselit ćemo vas i odličnim poklonima za bebu i mamu!