promocije-akcije

Promocije i akcije

KAKO BI SVAKI DAN BIO PUN LIJEPIH IZNENAĐENJA!

NIVEA brine da vaša svakodnevica bude puna iznenađenja, a ovdje možete pratiti sve informacije o aktualnim promocijama i zanimljivostima kako biste u svakom trenutku bili upoznati s NIVEA događanjima u trgovinama u vašem susjedstvu.

Aktualne promocije

1+1 NIVEA Q10 POWER KREMA GRATIS!

nivea-q10-power-krema

Ekskluzivno u BIPA prodavaonicama: pri kupnji NIVEA Q10 Power kreme za lice od 50 ml na poklon dobivate NIVEA Q10 Power kremu za lice od 20 ml! Promocija traje od 1. do 28. 2. 2019. ili do isteka zaliha, a odnosi se na dnevne i noćne kreme.

LABELLINO VANILLA CAKEPOP GRATIS!

labellino-vanilla-gratis

Za najslađe poljupce za Valentinovo! Za kupnju jedne NIVEA Q10 POWER kreme ili ampula poklanjamo Labellino Vanilla Cakepop! Promocija traje ekskluzivno u dm-drogerie markt prodavaonicama od 1. do 28. 2. 2019. ili do isteka zaliha.

NIVEA BABY RUKSAK GRATIS

nivea-baby-ruksak

Ekskluzivna ponuda u dm-drogerie markt prodavaonicama: ako kupite bilo koja 3 NIVEA Baby proizvoda, poklanjamo vam NIVEA Baby ruksak u kojem je praktična podloga za previjanje! Promocija traje od 1. do 15.2.2019. ili do isteka zaliha. U promociji ne sudjeluju NIVEA Baby maramice 20 kom i NIVEA Baby sapun 100g. Poklon preuzmite na blagajni.

ŽUTA SRIJEDA U CITY CENTERU

dm-dodatne-tocke

Otkrijte odlične NIVEA promocije svake prve srijede u mjesecu! Naše ljubazne hostese nagradit će vašu kupnju u City Center one East & West u Zagrebu. Vidimo se!

POSJETITE NIVEA CARE CENTAR

care-centar

Dopustite nam da se pobrinemo za Vas: u NIVEA Care centru pronađite promotivne proizvode i NIVEA uzorke, prepustite se stručnoj analizi kože i kose ili pak vještim rukama naše frizerke!