Najbolji NIVEA proizvodi za sunčanje za vaše dijete


KOJA JE NAJBOLJA KREMA ZA SUNČANJE ZA BEBE?

Dječja koža je osobito osjetljiva - samo odgovarajuća krema za sunčanje za djecu štiti od posljedica UV zraka i spriječiti opekline od sunca. Otkrijte NIVEA SUN Kids proizvode za zaštitu od sunca.

Djeca obožavaju sunce - zaštitite njihovu kožu uz NIVEA proizvode

Direktno sunčanje osobito je opasno za mladu i osjetljivu dječju kožu: njihov prirodni zaštitni sustav kože još nije potpuno razvijen. Ako provode vrijeme na otvorenom, mala djeca bi trebala biti potpuno odjevena kad god je to moguće. Posebna krema za sunčanje za djecu ključna je za zaštitu od štetnih UV zraka dok su djeca još mala. Ne zaboravite da i neizravne zrake mogu oštetiti kožu i uzrokovati opekline od sunca. No nije samo dječja koža vrlo osjetljiva, već je od UV zračenja potrebno zaštititi i oči, stoga svom djetetu nabavite zgodne sunčane naočale.

Od koje dobi je primjerena upotreba krema za sunčanje za bebe?

NIVEA SUN Protect & Sensitive sprej za zaštitu od sunca štiti bebe već od 3 mjeseca starosti. Iapk, znajte da dermatolozi preporučuju da djeca do 3 godine starosti izbjegavaju sunčanje i ne izlažu se dugotrajno izravnim sunčevim zrakama.

Zaštita dječje kože od sunca prava je dječja igra

ZAŠTITA OD SUNCA: NA ŠTO TREBA OBRATITI PAŽNJU?

SPF faktor u zaštiti od sunca za djecu

Prilikom odabira proizvoda iz linije NIVEA Baby preporučujemo da odaberete SPF 50+. Budući da prirodna zaštita kože u djece još nije potpuno razvijena, koža se sama može štititi otprilike pet minuta, a nakon toga dolazi do oštećenja kao što su opekline od sunca. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu produljiti to vrijeme. Djeca bi trebala koristiti najmanje zaštitni faktor 30. Time će se zaštita od UV zračenja produljiti na otprilike dva i pol sata, iako je za dulji boravak na plaži obavezan SPF 50+.
djecje-kreme-za-suncanje
Kremu za zaštitu od sunca obavezno nanosite nekoliko puta na dan jer je dječja koža premlada da bi se sama dugo štitila od sunčevih zraka. Važno: ponovnim nanošenjem kreme za zaštitu od sunca ne produljuje se zaštita, već se samo održava postojeća razina zaštite.

Otkrijte dodatne savjete o zaštiti od sunca

Sada znate zaštititi dječju kožu od sunca, no što je s vašom kožom? Znate li kako ju njegovati prilikom sunčanja te koji je uopće vaš tip kože? Donosimo vam odgovore na sva ta pitanja, kao i korisne savjete koji će vam omogućiti da maksimalno uživate u sunčanju bez neželjenih posljedica kao što su opekline od sunca.