Njegujuće brijanje tijela: za prekrasnu, glatku kožu


Bilo da se brijete jednom dnevno ili jednom mjesečno, svako brijanje za kožu predstavlja stres. Proces brijanja isušuje kožu i može - posebno s osjetljivom kožom - dovesti do osjećaja peckanja i svrbeža. Simptomi? Suhoća, crvenilo i iritacija kože. Osim toga, oštrice često porežu kožu - naročito ako se prilikom brijanja koriste uobičajeni proizvodi za tuširanje. Ovdje vas čekaju NIVEA proizvodi za brijanje tijela koji za precizno i njegujuće brijanje.


Koji proizvod za brijanje odabrati?


Kako biste spriječili neugodne posljedice uzrokovane mikro ozljedama kože, jako je važno da kožu prije, tijekom i nakon brijanja njegujete kvalitetnim proizvodima i koristite najbolje britvice. Glavna odlika NIVEA proizvoda za brijanje je antioksidativno i protuupalno djelovanje, čime koži osiguravaju prekrasnu glatkoću nakon brijanja. Njihovi njegujući sastojci umiruju kožu i štite je od iritacije, suhoće i crvenila.  


Brijanje tijela za muškarce?


Ako se odlučite na brijanje tijela, znajte da svaki potez britvice uzrokuje mikro ozljede, odstranjuje gornje slojeve kože i ostavlja je bez zaštite od infekcija i iritacije. Zato uvijek koristite posebno formulirane proizvode, recimo stik za brijanje tijela koji prianja na kožu i osigurava temeljito brijanje. Ujedno štiti kožu od iritacija, praktičan je za upotrebu i jednostavan za doziranje. Za učinkovito, brzo i koži ugodno brijanje tijela!