NOVO! 100 % KOŽI IDENTIČAN Q10

NIVEA Q10 POWER

Poduprite prirodnu anti-age njegu kože koenzimom Q10 koji je 100 % identičan onom u koži.

100 % KOŽI IDENTIČAN Q10

Q10 REVOLUCIJA

Vaša koža je jedinstvena. Zato zaslužuje jedinstvenu i sebi prilagođenu njegu. NIVEA Q10 POWER linija sadrži najčišći koenzim Q10 dostupan na tržištu koji je 100 % identičan koenzimu Q10 koji se prirodno nalazi u koži. Učinkovite formule njeguju kožu i vidljivo smanjuju dubinu bora u 4 tjedna.

Formule svih NIVEA Q10 POWER proizvoda sadrže poboljšani oblik dobro poznatog koenzima Q10. Kako imamo više od 20 godina iskustva s koenzimom Q10, uspjeli smo ovaj učinkoviti sastojak toliko optimizirati da smo dobili još prirodniji Q10, još bolje kvalitete. Ovo je najčišći oblik koenzima Q10 trenutno dostupan na tržištu.

U svojim proizvodima koristimo 100 % koži identičan koenzim Q10 koji se dobiva fermentacijom kvasca. Fermentacija kvasca jedini je prirodni način stvaranja najčišćeg i najkvalitetnijeg proizvoda.

Prednost: Na taj način dobiveni koenzim Q10 po strukturi je identičan koenzimu Q10 koji se nalazi u ljudskom tijelu!

Proizvodnja 100 % koži identičnog koenzima Q10

KORAK 1:

Q10 se izdvaja iz prirodnog kvasca.

Proizvodnja 100 % koži identičnog koenzima Q10

KORAK 2:

Q10 se čisti i kristalizira.

Proizvodnja 100 % koži identičnog koenzima Q10

KORAK 3:

Q10 se suši dok ne poprimi svoj konačni, dragocjeni oblik: koži identičan koenzim Q10.


INOVACIJA

NJEGA ZA ZRELU KOŽU S NAJČIŠĆIM Q10 NA TRŽIŠTU

NIVEA Q10 POWER linija proizvoda sadrži 100 % koži identičan koenzim Q10. Dragocjena formula kožu čini podatnom i smanjuje vidljivost bora, što je čini savršenom za žene sa zrelom kožom.

NIVEA Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING dnevna krema protiv bora

 • NIVEA Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING dnevna krema protiv bora ublažava vidljive znakove starenja i smanjuje bore u 4 tjedna.
 • Kombinacija dva aktivna sastojka vrlo učinkovito djeluje protiv starenja kože. Za čvršću kožu i poboljšani tonus u dva tjedna!
 • Formula sa 100 % koži identičnim koenzimom Q10 vlaži kožu 24 sata – za podatnu kožu zdravog izgleda.

NIVEA Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING noćna krema protiv bora

 • NIVEA Q10 POWER ANTI-WRINKLE + FIRMING noćna krema protiv bora pobrinut će se za dubinsku regeneraciju kožu tijekom noći.
 • Kombinacija dva aktivna sastojka vrlo učinkovito djeluje protiv starenja kože. Za čvršću kožu u dva tjedna i smanjenje bora u 4 tjedna.
 • Formula sa 100 % koži identičnim koenzimom Q10 potiče prirodan proces obnove kože tijekom noći, pružajući joj potrebnu hidrataciju.

NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING višenamjensko hranjivo ulje

 • NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING višenamjensko hranjivo ulje sadrži koži identičan koenzim Q10 i prirodno arganovo ulje. Ne ostavlja masni sloj na koži i savršeno je za dodatnu njegu kože.
 • Jednostavno nanesite ulje na lice ili ga na dlanu umiješajte u svoju dnevnu kremu ili tekući puder kako biste poboljšali otpornost kože.
 • 99-postotnu smjesu ulja možete nanijeti na svoju kožu na tri načina:

  1 kap za pojačanje prirodnog sjaja kože.

  2 kapi za bogatu njegu, primjerice tijekom noći.

  3 kapi za tretman maskom koji koži daje blistav i mladolik izgled.

Savjeti za nanošenje NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING višenamjenskog hranjivog ulja

KORAK 1: Odabir njege
Pipeta omogućuje precizno doziranje željene količine ulja: 1 kap za intenzivniji sjaj kože, 2 kapi za bogatu njegu, 3 kapi za kuru maskom.

Savjeti za nanošenje NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING višenamjenskog hranjivog ulja

KORAK 2: Nanošenje
Očistite lice i nanesite željenu količinu ulja na dlan ili direktno na lice.

Savjeti za nanošenje NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING višenamjenskog hranjivog ulja

KORAK 3: Umasirajte
Nježno umasirajte ulje u kožu lica i vrata. Nemasna formula uljnog eliksira ostavlja sjajan osjećaj na koži, ali ne i ljepljivi sloj.

Savjeti za nanošenje NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING višenamjenskog hranjivog ulja

SAVJET: Pomiješajte sa svojom kremom

Koristite NIVEA Q10 Power Multi-action njegujuće ulje samostalno ili dodajte kap u svoju omiljenu NIVEA Q10 dnevnu kremu. Idealno za hladnije dane ili kada je koži potrebna dodatna njega.


PRILAGOĐENO VAŠOJ KOŽI

100 % KOŽI IDENTIČAN KOENZIM Q10 ZA SVE TIPOVE KOŽE

Pregledajte naš Q10 asortiman i pronađite odgovarajući anti-age proizvod za njegu lica s koži identičnim Q10!


STRUČNO ZNANJE

100 % KOŽI IDENTIČAN KOENZIM Q10 DJELUJE U HARMONIJI S NAŠOM KOŽOM

Koenzim Q10 u NIVEA Q10 POWER liniji proizvoda za njegu kože sada je 100 % identičan koži. Što to znači i kakav učinak ima formula koja je identična koži na moju kožu?

Svi proizvodi iz linije NIVEA Q10 POWER sadrže poboljšani koenzim Q10 koji je 100 % identičan koži. Taj koenzim Q10 najbolje je kvalitete koja je dostupna na tržištu. Proizvodi se postupkom prirodne fermentacije kvasca. Tako nastali koenzim Q10 djeluje u skladu s našom kožom. Ovaj Q10, koji se dobiva prirodnim fermentacijskim procesom, 100 % je identičan koenzimu koji je prirodno sadržan u koži i stoga najbolje razvija antioksidativni učinak te tako djeluje i protiv procesa starenja kože.

Zašto formula s koži identičnim koenzimom Q10 djeluje tako dobro? Kako štiti kožu od starenja?

Koenzim Q10 je dokazano, učinkovito sredstvo protiv starenja kože i važna je komponenta energetskog metabolizma u stanicama kože. Nova formula također osigurava bolju hidrataciju kože: time se jača kožna barijera, a rezultat je podatna koža zdravog izgleda.

Što je posebnost NIVEA Q10 POWER proizvoda?

Radi se o visokokvalitetnim proizvodima za njegu kože koji su posebno prilagođeni potrebama zrele kože. Nove formule sadrže Q10 koji je 100 % identičan koži i najčišće kvalitete na tržištu. Koenzim Q10 koji je identičan onome u koži dobiva se posebnim, prirodnim postupkom fermentacije kvasca. Učinkovitost nove formule testirana je in vitro. Rezultati su dokazali da formula djeluje protiv starenja kože i razvija zaštitne antioksidacijske učinke, dok istodobno kožu opskrbljuje potrebnim hranjivim tvarima. 

 
Možete li pobliže objasniti postupak fermentacije kvasca? U kojoj se mjeri taj postupak razlikuje od postupka bakterijske fermentacije?

Prirodna fermentacija kvasca rezultira trans izomerom koji je svojim oblikom identičan koenzimu Q10 koji naše tijelo samo proizvodi. Ovaj postupak fermentacije jedini je prirodni način dobivanja čistog, visokokvalitetnog koenzima Q10. Trenutno je to najbolji na tržištu dostupan koenzim Q10.

PROČITAJTE I OVO

DODATNI SAVJETI ZA LIJEPU KOŽU

Starenje kože nije moguće zaustaviti, no možete ga usporiti i ublažiti vidljivost bora. Evo kako vam u tome mogu pomoći proizvodi s koenzimom Q10 i njegujuće maske za lice.

Koenzim Q10 – već 20 godina u kozmetici

Beiersdorfovi znanstvenici su među prvima otkrili pozitivne učinke koenzima Q10 na kožu. Pročitajte u kojim se sve proizvodima skriva!

Razmazite kožu maskom za lice

Koja je maska za lice prava za vas? Potražite najbolju u obilju maski za lice prilagođenima različitim tipovima kože.