mlijeka za tijelo

NIVEA MLIJEKA ZA TIJELO

PREPUSTITE SE NAJNJEŽNIJEM DODIRU!

INOVACIJA

SPREMNI ZA 48 SATI INTENZIVNE HIDRATACIJE?

nivea-serum

NOVO! SERUM ZA INTENZIVNU HIDRATACIJU

Može li NIVEA mlijeko za tijelo biti bolje? Da! Nova, poboljšana formula s posebnim serumom za intenzivnu hidrataciju i čak dvostrukom količinom njegujućeg ulja kožu čini neodoljivo glatkom i mekšom na dodir! Osjećajte se dobro u svojoj koži svaki dan.

Napravite domaći piling za tijelo u jednoj minuti!

nivea-mlijeka-za-tijelo

SAVJETI ZA NJEGU KOŽE

Naučite pravilno njegovati kožu

losion-ili-mlijeko

Losion ili mlijeko za tijelo?

Razlika između lodiona i mlijeka za tijelo je u omjeru vode i ulja. Mlijeko za tijelo ima visok udio masnoća, dok losion sadržava visok udio vode, s čime tijelu pruža hidrataciju. Budući da ima bogatiju teksturu, mlijeko za tijelo primjereno je za izrazito suhu kožu.

nivea-krema-nanosenje

Ne zaboravite namazati cijelo tijelo

Laktovi, koljena i listovi su skloni isušivanju. To je zato što na tim predjelima ima vrlo malo potkožnog tkiva, stoga i koža zahtijeva više njege. Posebnu pozprnost posvetite im zimi kada isušivanje možete spriječiti bogatim NIVEA mlijekom za tijelo.

mlijeko-za-tijelo-upotreba

Kada je pravi trenutak za njegu mlijekom za tijelo?

Isušivanje kože spriječite redovitim nanošenjem mlijeka za tijelo ili hidratizirajućeg losiona. Odabrani NIVEA proizvod nanosite svakodnevno, najbolje odmah nakon tuširanja kako biste dubinski nahranili kožu i zaštitili je od isušivanja!


NIVEA NJEGA TIJELA

Ustupite u svijet NIVEA njege tijela

losioni-za-tijelo

Hladnoća, vjetar, suh zrak, pa čak i svakodnevno tuširanje ili kupanje kožu mogu učiniti vrlo suhom. Spriječite njeno isušivanje redovitom upotrebom hranjivih NIVEA mlijeka za tijelo ili losiona - u nastavku otkrijte najbolji NIVEA proizvod za sebe!