CELLULAR Expert Lift

NOVITET ANTI-AGE NJEGE - ČISTI BAKUCHIOL

Inovativna njega protiv bora za znatno podignutu kožu.

Bakuchiol

Što je bakuchiol?

Nova zvijezda anti-age njege

Upoznajte revolucionarni sastojak koji će obilježiti budućnost vaše kože. Riječ je o svestranom bakuchiolu, sastojku tradicionalne medicine, koji je postao nova zvijezda u modernoj njezi kože i potiče proizvodnju kolagena u samo 4 sata.* Biljnog je podrijetla i vrlo je nježan za kožu pa je pogodan i za osjetljivu kožu koja možda ne podnosi retinol, sastojak sličnog učinka. Osim toga, bakuchiol nije fotolabilan, što znači da se ne razgrađuje na svjetlu te nakon njegove upotrebe nije obavezno nanositi proizvod sa zaštitnim faktorom. Bakuchiol djeluje učinkovito protiv ključnih znakova starenja kože, kao što su opuštena koža ili bore - čak i one duboke. Ova najnovija znanstvena spoznaja u području napredne njege protiv starenja stvarno djeluje, a to je potvrdilo i 100 % žena.**

Zašto ne biste i vi uživali u podignutoj koži i vidljivo preoblikovanim konturama uz NIVEA Cellular Expert Lift njegu lica, obogaćenu čistim bakuchiolom?

* In vitro za aktivni sastojak

** Izvor: Rezultati 4-tjedne neovisne studije, gdje su sudjelovale 42 žene, pokazali su vidljivo poboljšanje u tankim linijama, dubokim borama, teksturi i čvrstoći kože, definiciji kontura lica ili ujednačenom tonu kože.

NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT

CELLULAR Expert Lift Bakuchiol
NOVA ANTI-AGE RUTINA

Usporite starenje kože

U svoju rutinu njege protiv bora uključite NIVEA Cellular Expert Lift dnevnu kremu, noćnu kremu i sheet masku te uživajte u mlađem izgledu kože.

CELLULAR Expert Lift day care

1 Napredna anti-age dnevna njega

Za znatno podignutu kožu i vidljivo preoblikovane konture nakon samo tjedan dana korištenja. Sa zaštitnim faktorom 30, koji štiti kožu od fotostarenja.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Odlična dnevna krema, brzo se upija, koža je glatka i zategnuta ."
- Ana

VIŠE O PROIZVODU
CELLULAR Expert Lift night care

2 Napredna anti-age noćna njega

Za potpunu noćnu regeneraciju stanica i pomoć u prirodnom procesu obnavljanja kože tijekom spavanja. Probudite se s preoblikovanom i ojačanom kožom.

⭐⭐⭐⭐⭐
"Odlična krema. Baršunaste teksture, ugodnog mirisa, lako razmaziva. "
- Ivana

VIŠE O PROIZVODU
CELLULAR Expert Lift mask

3 Dodatna anti-age njega


Kada vaša koža treba dodatan poticaj, pravi izbor je sheet maska, natopljena serumom za oblikovanje kože. Djeluje već u 10 minuta!

⭐⭐⭐⭐⭐
"Odlična maska koja dobro osvježi i zategne kožu lica. "
- Tijana

VIŠE O PROIZVODU