ucvrscivanje koze

Poboljšajte elastičnost svoje kože

Korisni savjeti za postizanje čvrste i zdrave kože
Čvrsta i podatna koža s mladenačkim sjajem je jednostavno predivna. Već i male promjene u životnom stilu mogu imati dramatičan učinak na izgled kože.

Osjećajte se dobro u svojoj koži - kako održati elastičnost kože

Pročitajte naše savjete i ideje za primjetno povećanje elastičnosti kože.

Prekrasno glatka i čvrsta koža već pod tušem?

Život pun obaveza ne ostavlja puno vremena za duge njegujuće rutine koje su koži prijeko potrebne. Upotreba proizvoda za njegu ispod tuša kao što je NIVEA In-Shower Body mlijeko za tijelo pobrinut će se za vašu kožu i uštedjeti vam dragocjeno vrijeme.

Čvrsto i glatko: NIVEA Q10 losion za tijelo

Nivea Q10 Plus losion za učvršćivanje tijela olakšava brigu o koži. Svakodnevna upotreba učvršćujućeg losiona imat će dramatičan učinak na čvrstoću vaše kože.

Njegujući proizvodi za prekrasno glatku kožu

Najbolji savjeti za učvršćivanje kože

Čvrsta koža ne postiže se samo upotrebom pravih njegujućih proizvoda, već i zdravim životnim navikama kao što su uravnotežena prehrana i redovito vježbanje.

Učvrstite kožu iznutra – hrana koja povećava elastičnost kože

Zdrava i uravnotežena prehrana koristit će vašoj koži, mišićima i općenito zdravlju. Ukoliko niste u mogućnosti mijenjati svoj životni stil, dobro je znati da već i izborom hrane možete povećati elastičnost kože.

Voće i povrće sadrži mnogo vitamina koji povećavaju razinu kolagena u tijelu, što izravno utječe na zdravlje kože. Tamno zeleno lisnato povrće poput kelja najbolje je za vašu kožu. Budući da pršti od antioksidanata i vitamina C,  pomaže tijelu da učinkovito upotrebljava kolagen.

Omega kiseline u ribama i orašastim plodovima također stimuliraju učinak kolagena u tijelu. Željene rezultate najbrže ćete postići dodate li u prehranu lososa, tunu te indijske i brazilske oraščiće.

Nadalje, punozrnata hrana puna je vlakana koji uravnotežuju tijelo. Zdrav probavni sistem u stanju je ukloniti sve neželjene tvari iz tijela i iskoristiti vitamine i proteine tamo gdje su najpotrebniji.  

Pridržavajte se ovih savjeta i pijte oko 2 litre vode dnevno - uskoro ćete opaziti da je vaša koža hidratizirana, čvrsta i blista zdravim sjajem.

Pokrenite se: to je najbolji način za učvršćivanje kože

Povećavanje elastičnosti kože pomoću vježbanja ne mora biti opterećujeće za vaš raspored. Već i uvođenje malih promjena u svakodnevnu rutinu, kao što su pješačenje i bicikliranje do posla ili korištenje stepenica umjesto lifta, imat će vidljiv učinak.

Kombiniranje vježbi za snagu i učvršćivanje s  kardio aktivnostima tijelu olakšava proces rješavanja nečistoća.

Ostanite predani povećanju elastičnosti svoje kože tako da svako malo promijenite rutinu vježbanja. Korištenje različitih skupina mišića tijelo održava aktivnim, a um fokusiranim na cilj, koji je učvršćivanje kože.