• Sve
  • Balzam poslije brijanja
  • Gel za brijanje
  • Krema za brijanje
  • Losion za njegu nakon brijanja
  • Njega nakon brijanja
  • Pjena za brijanje
  • Putna pakiranja
FILTRIRAJ
Razvrstaj
Muško brijanje: neka bude ugodno i njegujuće


Koliko god bilo lijepo svježe obrijano lice, dnevno brijanje brzo postane stresno za kožu. Kako  zaštititi kožu od iritacija? Dovoljno je da brijanje upotpunite s nekoliko njegujućih koraka. Započnite dan opuštajuće tako da si uzmete dovoljno vremena za brijanje. Žurba i stres brzo će rezultirati u bolnim porezotinama. Prije brijanja obavite temeljito čišćenje lica kako biste se riješili bakterija koje mogu ući u pore. Osim toga, pjena za brijanje, kao i krema te gel za brijanje lakše prianjaju na kožu lišenu masnoće. Za osjetljivu kožu svakako izaberite proizvod čija formula ima neutralan miris i ne sadrži alkohol. Pjeni za brijanje, gelu ili kremi dajte najmanje dvije minute da omekša dlačice. Dlačice su najtvrđe na gornjoj usni i bradi – zato taj dio obrijte zadnji, nakon što su dlačice potpuno omekšale. Nakon brijanja, dlačice i ostatke pjene isperite hladnom vodom. To će kožu osvježiti i potaknuti sužavanje pora. 


Njega nakon brijanja


Muče vas iritacija kože i prištići? Na kožu nakon brijanja uvijek nanesite aftershave ili kremu za lice. Proizvodi koji sadrže alkohol dezinficiraju i sprječavaju iritaciju, dok rashlađujuće formule pružaju dodatnu dozu svježine. Muškarci s osjetljivom ili suhom kožom trebali bi izabrati blage proizvode za njegu nakon brijanja bez alkohola koji kožu hidratiziraju i pomažu joj u regeneraciji. Balzam poslije brijanja koji smiruje nadražene dijelove kože i istovremeno je energizira pruža dvostruku njegu.


Za sve načine brijanja


Osim mokrog brijanja, metoda suhog brijanja je također popularna među mnogim muškarcima. U tom slučaju važno je umiriti i dezinficirati kožu hidratizirajućim proizvodom za njegu nakon brijanja. A oni koji se odluče preskočiti brijanje i prepustiti se trendu bujnih brada nikako ne smiju preskočiti njegu lica. Koža ispod brade može inače postati suha i ljuskava. Zato upotrebljavajte lagani gel za lice koji se lako nanosi usprkos bradi. Tijekom brijanja tijela vrijede ista pravila: nježno uklonite dlačice koje prethodno omekšajte uz pomoć gela za brijanje, pjene ili kreme. Nakon toga, svježe obrijana i stoga iznimno osjetljiva područja njegujte blagim balzamom za njegu nakon brijanja koji ne sadrži alkohol.