EKSPERT ZA SVE VRSTE PIGMENTACIJSKIH MRLJA

Proširili smo našu NIVEA Cellular Luminous obitelj s dva nova sjajna proizvoda. Sada s ponosom predstavljamo tri izvrsna Luminous seruma za smanjenje pigmentacijskih mrlja. Popularna linija, koja je već oduševila više od milijun žena diljem svijeta, savršen je izbor za sve koji svoju kožu žele osloboditi tamnih mrlja.

100 % JAMSTVO POVRATA NOVCA

JAMSTVO POVRATA NOVCA

UVJERITE SE DA CELLULAR LUMINOUS STVARNO DJELUJE! ILI ĆEMO VAM VRATITI NOVAC.

Naši serumi dokazano djeluju već u 2 tjedna!* Toliko smo uvjereni u njihovu izvrsnu učinkovitost da smo vam spremni vratiti novac ako niste zadovoljni odabranim proizvodom. Promotivna aktivnost vrijedi za kupnju obavljenu u periodu od 1. 9. do 31. 10. 2023., nakon najmanje 15 dana testiranja, uz važeći račun i ispunjeni obrazac na internetskoj stranici.

REVOLUCIONARNI SASTOJAK LUMINOUS630® PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA

REZULTAT 10-GODIŠNJIH ISTRAŽIVANJA

Znate li da je LUMINOUS630® rezultat 10 godina zahtjevnih istraživanja? NIVEA znanstvenici postavili su si nevjerojatan izazov, koji su svladali tijekom godina: ponovno stvaranje enzima koji stvara pigment melanin. Da biste lakše zamislili – ispitali su više od 50.000 aktivnih sastojaka! Molekula koja se nalazi pod brojem 630 pokazala se najuspješnijom u regulaciji nastanka pigmentacije te je postala pobjednik u smanjenju pigmentacijskih mrlja.

Danas je LUMINOUS630® ključni sastojak NIVEA Cellular Luminous linije seruma protiv pigmentacijskih mrlja. Djeluje na staničnoj razini kako bi uspostavio ravnotežu u proizvodnji melanina i utjecao na stvaranje pigmentacijskih mrlja. Njegova dvostruka formula djeluje na postojeće tamne mrlje, posvjetljuje ih i smanjuje, te regulira stvaranje novih pigmentacija, sprječavajući njihovo ponovno pojavljivanje redovitom upotrebom.

Naša NIVEA Celular Luminous linija seruma dokazano je učinkovita u smanjenju raznih vrsta pigmentacijskih mrlja, kao što su staračke pjege, mrlje od akni i tamne mrlje uzrokovane hormonalnim promjenama. Prvi rezultati vidljivi su u 2 tjedna korištenja.

SMANJITE PIGMENTACIJSKE MRLJE I ZABLISTAJTE UZ SNAGU CELLULAR LUMINOUS!

PRIJE I POSLIJE TRETMANA PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA

 

MANJE OD DVA TJEDNA

Patentirani sastojak LUMINOUS630® djeluje već od prvog dana upotrebe.
 

2 TJEDNA

Prvi vidljivi rezultati smanjenja pigmentacijskih mrlja.
 

8 TJEDANA

Vidljivost pigmentacijskih mrlja se smanji za 50 %.
 

12 TJEDANA

71 % manje vidljive pigmentacijske mrlje.

* Redovitom upotrebom, prema vlastitoj ocjeni, 12-tjedna studija s NIVEA Cellular LUMINOUS630 serumom, 34 žene, 2018.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS ZA SVE VRSTE PIGMENTACIJSKIH MRLJA – NEKA VAS REZULTATI UVJERE

Zamolili smo žene koje su imale vidljive pigmentacijske mrlje, staračke pjege i mrlje od akni na licu da redovito koriste naše NIVEA Cellular Luminous serume tijekom 12 tjedana. Došle su u naš laboratorij prije prve upotrebe, a zatim su se vraćale na 4 tjedna kako bismo mogli zabilježiti njihov napredak u smanjenju mrlja pomoću kamera visoke razlučivosti. Rezultati govore sami za sebe: tijekom 12 tjedana došlo je do stalnog poboljšanja u izgledu njihove kože, koja je postala ujednačenija i blistavija.

UPOTREBA – KORAK PO KORAK

KAKO UPOTREBLJAVATI SERUM PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA I STARAČKIH PJEGA?

  1. Nanesite 1-2 potiska NIVEA Cellular Luminous naprednog seruma protiv pigmentacijskih mrlja ili NIVEA Cellular Luminous Anti-age seruma protiv staračkih pjega na čistu kožu lica..
  2. Nježno ga umasirajte u kožu.
  3. Upotrebljavajte ga dva puta dnevno – ujutro i navečer – u kombinaciji s NIVEA Cellular Luminous dnevnim fluidom ili noćnom kremom.

UPOZORENJE: Proizvode za njegu lica sa sastojkom LUMINOUS630® koristite najviše četiri puta dnevno. Izbjegavajte kontakt s očima.

 

KAKO UPOTREBLJAVATI SERUM PROTIV MRLJA OD AKNI?

  1. Nanesite 1-2 potiska NIVEA Cellular Luminous seruma protiv mrlja od akni na čistu kožu lica.
  2. Nježno ga umasirajte u kožu.
  3. Upotrebljavajte ga dva puta dnevno – ujutro i navečer – prije rutine njege kože.

UPOZORENJE: Nemojte koristiti proizvod s drugim proizvodima koji sadrže LUMINOUS630®. Nemojte ga nanositi na upaljene dijelove kože. Izbjegavajte kontakt s očima.

 

ISPROBALE SU IH I POZNATE HRVATSKE INFLUENCERICE

Što je zajedničko Lani, Edini i Yvonne? Sve su isprobale izabrane NIVEA Cellular Luminous serume protiv pigmentacijskih mrlja. Provjerite koje serume su odabrale i pogledajte njihova iskustva. 

Lana Klingor

Yvonne Vronga

Edina Pršić Babić

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja o NIVEA Cellular Luminous liniji.

P&O

DJELUJU LI TRETMANI PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA?

NIVEA Cellular Luminous linija dokazano je učinkovita u smanjenju pigmentacijskih mrlja, a prvi rezultati su vidljivi već u 2 tjedna redovite upotrebe. Naš revolucionarni sastojak LUMINOUS630® djeluje na staničnoj razini kako bi ponovno uspostavio ravnotežu proizvodnje melanina i smanjio vidljivost raznih vrsta pigmentacijskih mrlja. Naš NIVEA Cellular Luminous serum je serum br. 1 u svijetu* protiv pigmentacijskih mrlja, a u njegovu učinkovitost vjeruje više od milijun žena diljem svijeta.

* Izvor: NielsenIQ, Market Track, analiza tržišta seruma za njegu kože protiv pigmentacijskih mrlja (kategorija koju je definirao klijent) za 36 zemalja (koje je definirao klijent), vrijednost prodaje, opseg prodaje prema pakiranju, svibanj 2021. – travanj 2022.

UZROKUJE LI UPORABA PROIZVODA PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA NUSPOJAVE?

Serumi iz NIVEA Cellular Luminous linije razvijeni su za učinkovito smanjenje raznih vrsta pigmentnih mrlja i istovremeno njegu kože. Patentirani sastojak LUMINOUS630® učinkovito djeluje na staničnoj razini i regulira pigmentaciju. Ostali sastojci u formulama naših seruma imaju hidratantna i hranjiva svojstva kako bi kožu učinili glatkom i sjajnijom, bez nuspojava.

KADA MOGU OČEKIVATI PRVE VIDLJIVE REZULTATE UPOTREBE PROIZVODA PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA?

Uz redovitu upotrebu NIVEA Cellular Luminous seruma, prve vidljive rezultate možete vidjeti već u 2 tjedna. Nakon 8 tjedana upotrebe vidljivost pigmentacijskih mrlja smanjena je za 50 %, a nakon 12 tjedana za čak 71 %.

*** Redovitom upotrebom, prema vlastitoj ocjeni, 12-tjedna studija s NIVEA Cellular LUMINOUS630 serumom, 34 žene, 2018

MOGU LI SE UOPĆE RIJEŠITI MRLJA OD AKNI?

Ožiljci od akni nisu uvijek trajni i mogu proći godine prije no što sami nestanu. Kako biste ubrzali ovaj proces, možete isprobati NIVEA Cellular Luminous serum protiv mrlja od akni ili NIVEA Cellular Luminous napredni serum, oba djeluju na mrlje na staničnoj razini. Pigmentacijske mrlje na suncu imaju tendenciju potamniti, stoga se preporučuje koristiti proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom.