NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

NIVEA-Q10PlusC-krema

NOVO! NIVEA Q10plusC LINIJA

Revolucionarna kombinacija koenzima Q10 i čistog vitamina C omogućuje koži da apsorbira do 50% više kisika tijekom noći. Za osvježenu i zaglađeniju kožu koja naprosto blista.
Video

Dosta je bilo skrivanja

Skrivate lice jer vaša koža izgleda umorno? Nema više razloga za skrivanje!

Otkrijte prvu kombinaciju koenzima Q10 i čistog vitamina C u novoj NIVEA Q10plusC Energy liniji! Inovativna formula pomaže koži apsorbirati do 50% više kisika tijekom noći kako bi ostala zdrava, svježa i lijepa!
Proizvodi
proizvodi-NIVEAQ10PlusC

Upoznajte revolucionarnu NIVEA Q10plusC Energy liniju

NIVEA inovacija

Spavajte s čistim vitaminom C

NIVEA je združila dva moćna sastojka u borbi protiv starenja: koenzim Q10 i iznimno učinkoviti, čisti Vitamin C.

Ta revolucionarna kombinacija – koja se nalazi u NIVEA Q10plusC Energy noćnoj kremi i kremi za oči – povećava apsorpciju kisika do 50% i podržava prirodan proces obnove kože tijekom noći. Ujutro ćete se zato probuditi s ljepšom, zaglađenijom i primjetno osvježenom kožom!

njega-protiv-bora

nivea-krema-inovacija

MOĆ ČISTOG VITAMINA C

Budući da je vrlo učinkovit antioksidans, čisti vitamin C trenutačno osvježava kožu. Ujedno je štiti od štetnih učinaka slobodnih radikala koji su jedan od glavnih uzroka preranog starenja, a do kože dospiju putem onečišćenog okoliša i izloženosti UV zračenju.

UČINKOVITOST KOENZIMA Q10

Koenzim Q10 prirodno se pojavljuje u koži i pruža joj energiju. Obnavlja staničnu obnovu i sintezu kolagena te tako kožu održava glatkom i bez bora.

VAŠA OSVJEŽAVAJUĆA RUTINA ZA BLISTAVU PUT

Vaša koža ima vlastiti bioritam i treba 24-satnu njegu kako bi ostala zaštićena i osvježena. Priuštite joj odgovarajuću dnevnu i noćnu kremu te njegu za područje oko očiju.

DNEVNA KREMA

Tijekom dana, vaša koža treba zaštitu od onečišćenja i UV zračenja. Nova NIVEA Q10plusC Energy dnevna krema sa SPF 15 spriječit će pojavu bora i umornoj koži vratiti mladenački sjaj.

NOĆNA KREMA

Jeste li znali da tijekom noći koža bolje reagira na hidrataciju? NIVEA Q10plusC Energy noćna krema s koenzimom Q10 i čistim vitaminom C posebno je formulirana kako bi koži omogućila da diše tijekom noći i pomogne joj u procesu obnove.

KREMA ZA OČI

Za potpunu njegu kože trebate više od dnevne i noćne kreme, jer je koža u području očiju izuzetno tanka i osjetljiva. Nova NIVEA Q10plusC Energy krema za oči pruža dodatnu hidrataciju, pomaže spriječiti pojavu bora i osvježava osjetljivo područje oko očiju.

krema-protiv-bora-energy

Savjeti za energiju

Naši savjeti za više energije

Kada ste puni energije, vaše oči blistaju i koža izgleda svježe, bez znakova umora. S dobrim navikama možete očuvati taj prekrasan sjaj. Otkrijte naše savjete i zaboravite na skrivanje lica!
Misljenja strucnjaka

NIVEA stručnjaci odgovaraju na vaša pitanja

NIVEA stručnjaci već 55 godina istražuju i inoviraju proizvode protiv starenja. Proučavajući prirodne procese u koži, razvijaju učinkovite proizvode koji su usklađeni s karakteristikama zrele kože. Ovdje ćete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja o proizvodima protiv starenja i formulama koje kožu čine lijepom i svježom.

1. Po čemu se NIVEA Q10plusC Energy razlikuje od drugih anti-aging linija?

Slobodni radikali iz okoliša (kao što su UV zračenje i razni zagađivači zraka) oštećuju kožu i potiču njeno prerano starenje. Napadaju stanične membrane i onemogućuju normalno djelovanje stanica. Kako bismo kožu zaštitili od slobodnih radikala, trebamo antioksidanse. NIVEA Q10plusC Energy linija zato združuje dva moćna antioksidansa: koenzim Q10 i vitamin C. Ova učinkovita kombinacija pruža bolju zaštitu od staničnog stresa i slobodnih radikala.

2. Kako koenzim Q10 djeluje na kožu?
Koenzim Q10 prirodno se pojavljuje u stanicama i djeluje na dva načina: pruža energiju i ima ulogu antioksidansa. Kao važan dio proizvodnje energije u stanicama kože, Q10 podržava sve bitne procese u koži - od stanične obnove do sinteze kolagena. No kako se s godinama razina koenzima Q10 u koži smanjuje, njegovu razinu treba nadoknaditi posebnim proizvodima. Stoga smo razvili NIVEA Q10plusC Energy liniju kako bi vaša koža zadržala zaglađen izgled i mladenački sjaj!

3. Kako vitamin C pojačava pozitivne učinke koenzima Q10?
Koenzim Q10 postaje učinkovitiji u kombinaciji s vitaminom C. Ova moćna kombinacija štiti stanice kože, podržava obnovu kože i povećava apsorpciju kisika. Istraživanja su pokazala da kombinacija Q10 i vitamina C omogućuje koži da "dublje" diše tijekom noći.

 

4. Kakav učinak na kožu ima vitamin C?
Čisti vitamin C je vrlo učinkoviti antioksidans koji ima višestruke pozitivne učinke na kožu. Osim toga, čisti vitamin C poboljšava strukturu kože tako što ojačava gustoću papila. To koži omogućuje da prenosi više hranjivih tvari i kisika, što rezultira sprječavanjem nastanka bora.

5. Kako upotrebljavati i čuvati proizvode s vitaminom C?
Premda aluminijska tuba štiti formulu od izloženosti kisiku i svjetlu, proizvod dobro zatvorite nakon svakog nanošenja kako bi bio u čim kraćem kontaktu sa zrakom. Također, prije zatvaranja prebrišite vrh tube ukoliko vidite tragove proizvoda.

6. NIVEA Q10plusC Energy noćna krema pomaže koži da dublje diše. Zašto je to tako važno?
Kombinacija energizirajućeg koenzima Q10 i čistog vitamina C omogućuje koži da apsorbira više kisika. Beiersdorf je ovu tvrdnju dokazao u brojnim laboratorijskim istraživanjima. Taj proces stanicama kože omogućuje bolju opskrbu kisikom, koji je neophodan za metaboličke funkcije poput obnavljanja kože. Na taj način se koža prirodno bori protiv znakova preranog starenja.

7. Askorbinska kiselina, poznatija kao vitamin C, je kiselina. Neće li oštetiti kožu?
Askorbinska kiselina je slaba kiselina, a pH-vrijednost formule je neutralna. To našu formulu s vitaminom C čini vrlo učinkovitom i primjerenom za kožu. Kao i svaki NIVEA proizvod, linija je temeljito testirana, a njena podnošljivost za kožu dokazana u brojnim znanstvenim istraživanjima.

rutina-njege-lica

8. Zašto je toliko važno koristiti različite kreme danju i noću?

Svaki dan je drugačiji i ima svoj ritam. Upravo zato nam treba 24-satna zaštita kože: tijekom dana, moramo je zaštititi od utjecaja iz okoliša i UV zračenja, dok tijekom noći koži trebaju aktivni sastojci koji podupiru proces obnove. Što se tiče kože u području očiju, ono treba intenzivnu hidrataciju i zaštitu kako zbog osjetljivosti ne bi prerano pokazalo znakove starenja.

SAVJETI

U našim člancima saznajte više o zdravim navikama koji će vašu put učiniti prekrasnom.