priče-bajkaonica

BAJKAONICA

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite vrijedne NIVEA nagrade - svaki tjedan nagrađujemo 3 osobe!
O projektu

BAJKAONICA – JER ODRASTANJE MOŽE BITI DJEČJA IGRA

Obitelj je najveće bogatstvo, toplina i nježnost iz koje djeca odrastaju iz malih u velike ljude. A da bi djeca odrasla i ostvarila svoj puni potencijal, važno je što dulje njegovati ono najljepše što imaju – djetinjstvo. Zato već šestu godinu zaredom projektom društvene odgovornosti “Neka odrastanje bude dječja igra“ brinemo o obiteljima, pomažući tako djeci, ali i odraslima u odgoju i obrazovanju. Projekt je pokrenut kao dio globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji“ i u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatska.

price-za-laku-noc

Šesta godina projekta

Pripovijedanje priča, kao edukativni alat, aktivnost je koju smo tijekom godina uspješno provodili kroz program “Bajkaonica“. Educirali smo 163 volontera, organizirali preko 340 besplatnih radionica diljem Hrvatske i opremili 21 čarobni kutak za pripovijedanje najljepših priča. Uključili smo i neke poznate osobe kako bi nam pomogli ispričati priču o Bajkaonici poput Zijaha Sokolovića, Doris Pinčić Rogoznice i Luke Bulića. Volonteri - pripovjedači su s djecom stvarali nove priče, za neke od njih ste i vi glasovali, a onda smo najbolje priče otisnuli u slikovnicu. Izrađivali smo igračke, bili u školama, velikim i malim gradovima, i priključilo nam se preko 9.750 obitelji. No, to je samo početak, tek nam je šest!

Provjerite jeste li među sretnim dobitnicima!

Svaki tjedan vas nagrađujemo NIVEA poklon paketima iznenađenja!

Dobitnici nagradnog natječaja:
  • Izvlačenje 11. 10. 2019: Irena Pavlović (Zaprešić), Martina Major (Donji Andrijevci), Anamarija Pavlović (Zagreb)
  • Izvlačenje 18. 10. 2019: Dajana Jurišič (Čista Velika), Nikolina Dapas (Zagreb), Antonia Cukrov Kulusic (Šibenik)

bajkaonica-dobitnici

Nagradni natječaj

Koja je vaša omiljena bajka iz djetinjstva?

bajkaonica-nagrade

Osvojite vrijedne NIVEA nagrade

"Mooooolim te, još jednu!"

Koliko smo puta, očarani predivnim svijetom priča, preklinjali roditelje za još jednu stranicu, još jednu avanturu naših omiljenih junaka prije spavanja. Sada kad smo stariji, uvijek nam ponestaje vremena za čitanje - zato se mislima tako rado vraćamo djetinjstvu, u topli zagrljaj nježnih trenutaka uz lijepe priče. Sjećate li se svoje omiljene bajke? Napišite koja vam je posebno ostala u sjećanju i osvojite vrijedne nagrade - svaki tjedan ćemo čak 3 osobe razveseliti NIVEA poklon paketom iznenađenja! 🎁

Nagradni natječaj traje od 4. 10. do 3. 11. 2019. u ponoć. Imena dobitnika tjednih nagradnih izvlačenja bit će objavljena svakoga tjedna na ovoj stranici, zaključno s 4.11. 2019. Pravila nagradnog natječaja možete pročitati OVDJE.

Nagradno pitanje

Vaši kontaktni podaci

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju molimo upišite svoje kontaktne podatke.
* Ovo polje je obavezno.
Svijet pripovijedanja

SAZNAJTE VIŠE O BAJKAONICI

Ove godine naša Bajkaonica nastavlja dalje, jer želimo da pripovijedanje priča živi u svakodnevnom životu i ponovno uveseljava djecu i odrasle.

djecje-bajke

Jeste li znali da pripovijedanjem priča djeci obogaćujete rječnik i čak inicirate pisanje, jer će nakon odslušane priče dijete htjeti napisati svoju i ispričati ju?

Pozivamo vas da nam se pridružite na Bajkaonici. Pregledajte raspored svih Bajkaonica koje se održavaju, pridružite nam se i zaronite u čarobni svijet priča!

Odakle dolazi dječja fasciniranost pričama i zašto je važno pripovijedati djeci saznajte u kratkom tekstu naše suradnice Ksenije Rožman.