NIVEA putna pakiranja


PRAKTIČNA NJEGA ZA ŽIVOT U POKRETU

Uživajte u NIVEA njezi gdje god bili! Naša putna pakiranja stanu u svaku torbicu, a možete ih ponijeti i u ured, na treninge, izlaske i putovanja! Nabavite ih u dm i BIPA drogerijama.

Svježi i spremni za poslovne izazove

NIVEA putna pakiranja su obavezan dio uredske opreme. Njegujuća krema za ruke stane u svaku ladicu i torbicu, baš poput micelarnh maramica koje omogućuju jednostavne popravke šminke prije važnih sastanaka. Pri ruci je dobro imati i NIVEA cushion za mladenački blistavu kožu. Stresne situacije mogu uzrokovati pojačano znojenje, zato je dobro pri ruci imati i dezodorans kako biste se po potrebi osvježili i zaustavili nastanak neugodnih mirisa.
minis-office

NIVEA putna pakiranja savršena za ured


NJEGA I ZAŠTITA TIJEKOM TRENINGA

Ako idete u teretanu direktno prije ili nakon posla, želite da vaša torba bude čim lakša. Zato su NIVEA putna pakiranja super izbor za sportske aktivnosti! Prije treninga obavezno skinite šminku kako bi koža prodisala - naš izbor su praktične micelarne maramice koje uklanjaju svu šminku i nečistoće, a nakon treninga se možete osvježiti uz njegujući gel za tuširanje i licu pružiti prirodan izgled pomoću NIVEA 3-u-1 cushiona.
minis-sport

NIVEA putna pakiranja za sportske aktivnosti


UZ VAS NA SVAKOM PUTOVANJU

Bilo da ste se uputili na izlet u obližnji grad ili se spremate za egzotični godišnji odmor, NIVEA mini proizvodi olakšat će vam pakiranje. Uz dnevnu i noćnu kremu za lice vaša koža će ostati njegovana tijekom putovanja, dok će se micelarne maramice pobrinuti za temeljito čišćenje lica. Ne zaboravite ponijeti i dezodorans te gel za tuširanje koji će vam pružiti dugotrajnu svježinu! Uostalom, manje mjesta za kozmetiku u prtljazi = više mjesta za odjeću i suvenire!
minis-party

NIVEA putna pakiranja za putovanja


MUŠKARCI, NISMO VAS ZABORAVILI!

Zaboravite na iritacije kože i neuredan izgled - i muška koža zaslužuje kvalitetnu njegu! Muškarcima koji su uvijek u pokretu predlažemo da uvrste NIVEA MEN putna pakiranja u svoju svakodnevnu rutinu. Od dezodoransa preko proizvoda za brijanje osjetljive kože do kreme za lice, naša selekcija putnih pakiranja olakšat će vam život u uredu, na putovanja i treninzima.
minis-sun

NIVEA MEN putna pakiranja za muškarce

Još praktičnih NIVEA proizvoda

Osim NIVEA putnih pakiranja koja vas čekaju u dm i BIPA drogerijama, pri ruci možete uvijek imati i ove praktične NIVEA proizvode. Ne zauzimaju puno mjesta, a odlični su za brzu i jednostavnu njegu kože!
nivea-cushion-njega-lica

NIVEA 3-u-1 njegujući cushion

Ako nemate vremena za komplicirani make-up, zaljubit ćete se u NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 njegujući cushion. Inovativna formula njeguje kožu i sadrži prirodne pigmente koji joj pružaju ujednačeni, mladenački i blistavi izgled. Izuzetno jednostavna njega lica koja stane u svaku torbicu, a uključuje i praktično ogledalo!
minis-travel

Njegujuće maske za lice za svaki tip kože

Učinkovite maske za lice pravo su čudo za kožu - njeguju, hidratiziraju i toniraju kožu te smanjuju vidljivost bora! Zbog praktičnog formata možete ih uvijek imati pri ruci za brzinsko osvježenje, samo je važno da odaberete odgovarajuću masku za svoj tip kože. U ponudi imamo maske za suhu, normalnu do mješovitu i zrelu kožu.