Kako oblikovati lažni bob

Naučite raditi ovu trendi frizuru!

Imate dugu kosu i razmišljate o šišanju na kratko? Prije nego
se prepustite škarama, isprobajte lažni bob!

Savršena frizura od jutra do večeri

Modna influencerica Paulien Tilstra & NIVEA predstavljaju vam vodič za oblikovanje lažnog boba.

#DareToStyle uz @paulientilstra

Većina mama nema vremena za komplicirane frizure. Paulien Tilstra je živi dokaz da ne morate žrtvovati stil jer ste zauzeti brigom o svojim najmlađima. Nizozemska YouTube i Instagram senzacija obožava jednostavne i elegantne frizure - na tisuće fanova prati savjete ove uspješne majke dvoje djece!

Ako želite isprobati lažni bob koji je apsolutni trend među frizerima, na pravom ste mjestu! Nema potrebe za šišanjem duge, predivne kose - slijedite naše jednostavne upute i imat ćete lažni bob u trenu.

Evo kako možete kreirati lažni bob

Budite uvijek u trendu – pogledajte zabavan video vodič Paulien Tilstra i naučite raditi savršen lažni bob pomoću NIVEA proizvoda za oblikovanje kose!
osvjezite-kosu

Prvo osvježite kosu

Prije nego što započnete, osvježite kosu NIVEA FRESH REVIVE suhim šamponom. Jednostavno ga posprejajte po kosi za dodatan volumen i teksturu.
kovrcavi-bob

1. korak: Namjestite kovrče

Sada kad je vaša kosa osvježena, morate namjestiti kovrče kako bi vaš lažni bob ispao ujednačen.
lijepe-kovrce-bob

2. korak: Odvojite stražnji dio kose

Kosu na potiljku razdijelite u sekcije. Dužina vaših pramenova ovisna je od ukupne dužine vaše kose te željene dužine lažnog boba. U Paulieninom slučaju riječ je o 8 centimetara.
bob-pletenice

3. korak: Ispletite pletenicu

Nakon što ste napravili sekcije, ispletite ih cijelom dužinom i zavežite gumicom. Ako ciljate na potpuno prirodni izgled, neka gumica bude prozirna.
bob-ukosnice

4. korak: Učvrstite ukosnicama

Pletenicu uvijte do potiljka i učvrstite pomoću ukosnica. Pssst, evo male tajne: ako ukosnice stavite križno, pletenica će biti ekstra čvrsta.
pletenica-bob-frizura

5. korak: Prekrijte pletenicu

Vrijeme je da prekrijete pletenicu i kreirate lažni bob! Jednostavno prebacite ostatak kose preko pletenice kako biste je sakrili.
lazni-bob-jednostavne-frizure

6. korak: Razdvojite prednji dio kose

Stražnji dio je gotov, slijedi prednji dio kose! Razdvojite ga u tri sekcije.
lazna-bob-frizura-upute

7.korak: Uvijte i pričvrstite

Vratimo se pletenju kose. Ispletite pletenicu iz tri sekcije kose i učvrstite je. Ostaje još samo zadnji korak!
vodic-ljetne-frizure

8. korak: Završni korak

Još samo jedan korak dijeli vas od nove frizure! Jednostavno nanesite malo spreja za kosu kako biste učvrstili svoj lažni bob i voilà, spremni ste!
suhi-samponi-novitet

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE suhi šamponi

Nemate vremena za pranje kose? Nema problema! Vratite kosi svježinu u trenu pomoću NIVEA FRESH REVIVE šampona koji osvježavaju kosu i vraćaju joj čisti izgled koji traje cijeli dan! Osim toga, NIVEA suhi šamponi prilagođavaju se boji vaše kose, tako da nema straha od ružnih bijelih tragova.
kovrcava-kosa-vlaga

Kako osušiti kovrčavu kosu?

Paulien je naučila ukrotiti svoje prirodne kovrče, a sada će i vama pokazati kako napraviti savršenu kovrčavu frizuru koja izgleda vrlo mladenački i razigrano!