NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

lažni-bob-frizura

Kako oblikovati lažni bob

Naučite raditi ovu trendi frizuru!

Imate dugu kosu i razmišljate o šišanju na kratko? Prije nego
se prepustite škarama, isprobajte lažni bob!

Savršena frizura od jutra do večeri

Modna influencerica Paulien Tilstra & NIVEA predstavljaju vam vodič za oblikovanje lažnog boba.

#DareToStyle uz @paulientilstra

Većina mama nema vremena za komplicirane frizure. Paulien Tilstra je živi dokaz da ne morate žrtvovati stil jer ste zauzeti brigom o svojim najmlađima. Nizozemska YouTube i Instagram senzacija obožava jednostavne i elegantne frizure - na tisuće fanova prati savjete ove uspješne majke dvoje djece!

Ako želite isprobati lažni bob koji je apsolutni trend među frizerima, na pravom ste mjestu! Nema potrebe za šišanjem duge, predivne kose - slijedite naše jednostavne upute i imat ćete lažni bob u trenu.

Evo kako možete kreirati lažni bob

Budite uvijek u trendu – pogledajte zabavan video vodič Paulien Tilstra i naučite raditi savršen lažni bob pomoću NIVEA proizvoda za oblikovanje kose!

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE suhi šamponi

suhi-samponi-novitet

Nemate vremena za pranje kose? Nema problema! Vratite kosi svježinu u trenu pomoću NIVEA FRESH REVIVE šampona koji osvježavaju kosu i vraćaju joj čisti izgled koji traje cijeli dan! Osim toga, NIVEA suhi šamponi prilagođavaju se boji vaše kose, tako da nema straha od ružnih bijelih tragova.

Kako osušiti kovrčavu kosu?

kovrcava-kosa-vlaga

Paulien je naučila ukrotiti svoje prirodne kovrče, a sada će i vama pokazati kako napraviti savršenu kovrčavu frizuru koja izgleda vrlo mladenački i razigrano!