ZABAVAN VODIČ KROZ VALENTINOVO ZA SAMCE

Solo za Valentinovo? Pa što onda, i dalje se možete super zabaviti!

KAKO PROVESTI VALENTINOVO AKO STE SOLO

Tko je rekao da je Valentinovo praznik samo za parove? Evo kako se zabaviti za Valentinovo ako ste solo.

VALENTINOVO ZA SAMCE

Valentinovo je praznik ljubavi, ali to ne znači da ga ne možete slaviti ako niste sretno zaljubljeni. Nema razloga da vas nerviraju parovi koji si poklanjaju raskošne bukete i slatke porukice kad se možete i sami super zabaviti za Valentinovo!

Ako ste sami za Valentinovo, pokažite dragim osobama koliko ih volite i uživate u njihovom društvu. Vaša obitelj, najbolji prijatelji i kolegice s posla također će cijeniti male znakove pažnje - svi uživaju u osjećaju voljenosti!

Inspiraciju za zabavno Valentinovo potražite u nastavku. Od filmskog maratona do ukusnog doručka —ima toliko uzbudljivih aktivnosti uz koje ćete zaboraviti da ste solo za Valentinovo!


ZABAVNE AKTIVNOSTI ZA VALENTINOVO

ORGANIZIRAJTE FILMSKU VEČER

Okupite najbolje frendice, ušuškajte se ispod dekice i nazdravite omiljenim pićem! Iako je Valentinovo, ne morate gledati romantične komedije - ako svaka predloži po jedan film, vaša filmska večer brzo će se pretvoriti u zabavan filmski maraton.

IGRA KOJA GARANTIRA PUNO SMIJEHA

Kad ste zadnji put igrali zabavne igre s obitelji i prijateljima? Valentinovo je savršena prilika da se prisjetite jenge! Za ekstra dozu zabave pločicama dodajte izazove i novo pravilo - suigrači koji pogriješe moraju otpjevati pjesmu ili ispričati zabavnu priču!

POKAŽITE DRAGIM OSOBAMA KOLIKO VAM JE STALO

NAPRAVITE PRESLATKU ČESTITKU

Ako volite sami izrađivati poklone, napravite ovu slatku čestitku za Valentinovo - super je jednostavna i sigurno će oduševiti vašu najbolju prijateljicu! Sve što trebate su papiri različitih boja (preporučujemo roza, crvenu i ljubičastu) i škare! Izrežite nekoliko srca i prilijepite ih na čestitku. Zatim nacrtajte košaru i voila - vaš balon je spreman za let!

DORUČAK S PRIJATELJICAMA

Posao, obaveze, hobiji, obitelj... Svi živimo užurbane živote i ponekad nam jednostavno ponestane vremena za prijatelje. Iskupite im se za Valentinovo pozivom na doručak - skuhajte kavu, pripremite im nešto ukusno i uživajte u međusobnom društvu!


DODATNA INSPIRACIJA ZA ROMANTIČNE DUŠE

volite-sebe

VOLITE SAMI SEBE

Valentinovo je odlična prilika da se podsjetite na ljubav prema sebi. Zaboravite na perfekcionizam i ponašajte se kao da ste sama sebi najbolja prijateljica. Recimo, priuštite si wellness kod kuće. Uz omiljene pjesme, toplu kupku i knjigu koju nikako da pročitate, barem nakratko ćete zaboravitii na stres i obaveze. Uživajte!
nivea-valentinovo

SAVRŠENI POKLONI ZA VALENTINOVO

Otkrijte simpatične DIY poklone i aktivnosti s kojima ćete oduševiti voljenu osobu! Donosimo zabavne i jednostavne poklone za Valentinovo koji malo koštaju, ali zato puno znače.