Pletenica sa strane: Hit frizura koja garantirano privlači poglede

Naučite kako postići ovaj look i oblikovati pletenicu

Zvijezda društvenih medija Ana Lisa Kohler u NIVEA vodiču demonstrira kako oblikovati pletenicu sa strane. Pogledajte i zabavite se!

Pletenica sa strane: razigrana, mladenačka frizura s wow faktorom

Izvrsna za srednje dugu i dugu kosu, pletenica sa strane izgleda odlično i jednostavno se oblikuje. Saznajte kako uz Anu Lisu Kohler!

Zvijezda društvenih medija i modna ikona Ana Lisa Kohler

Ana Lisa Kohler je švicarska beauty blogerica s ogromnim brojem YouTube i Instagram fanova s kojima dijeli raznolike savjete o modi i ljepoti. Omiljene teme su joj frizure i make-up, zato ju je NIVEA odabrala za partnericu u snimanju jednostavnih vodiča za oblikovanje frizura. Čak i ako ste potpuna početnica, Ana Lisa pokazat će vam kako je jednostavno oblikovati pletenice sa strane!

Pletenica sa strane – omiljena klasična frizura na moderan način

Pletenice dolaze u najrazličitijim oblicima. Otkrijte prekrasne pletenice sa strane u zabavnom vodiču Ane Lise Kohler.

Pogledajte video i otkrijte zašto je pletenica sa strane tako popularna

Zabavna i mladenačka pletenica sa strane u kombinaciji s glamuroznim valovima odličan je izbor za sve vrste prigoda. Sve što trebate je sprej za kosu i nekoliko gumica za kosu.
proizvodi-pletenice

NIVEA proizvodi za savršene pletenice

Evo kako napraviti pletenicu sa strane

pletenica-sa-strane-korak1
Pletenica sa strane: Upute za oblikovanje

1. korak: Napravite razdjeljak

Upotrijebite tanki češalj kako biste napravili razdjeljak. Zatim kosu koju nećete isplesti zavežite gumicom, tako da vam ne smeta tijekom oblikovanja pletenice.
pletenica-sa-strane-korak2
Pletenica sa strane: Upute za oblikovanje

2. korak: Pripremite kosu za oblikovanje

Kako biste pripremili kosu za oblikovanje, upotrijebite regenerator u spreju. Raščešljajte dio kose koji ćete isplesti kako bi ostao podatan. Također, možete dodati malo vode na taj dio kose - tako ćete lakše oblikovati frizuru.

pletenica-sa-strane-korak3
Pletenica sa strane: Upute za oblikovanje

3. korak: Vrijeme je za prekrasnu pletenicu

Pletenicu počnite plesti pri vrhu razdjeljka, a na kraju sekcije ostavite oko 10 cm neispletene kose. Pletenicu zavežite s još jednom gumicom i zatim upotrijebite NIVEA primer za oblikovanje kovrča na neispletenom dijelu kose kako biste ga pripremili za kovrčanje.
pletenica-sa-strane-korak4

4. korak: Prekrasni, voluminozni valovi

Uz pomoć figara ili pegle za kosu, lagano nakovrčajte preostali dio kose. Kad završite, učvrstite pletenicu na stražnjem dijelu vrata uz pomoć ukosnica.
pletenica-sa-strane-korak5

5. korak: Završni dodiri

Raščešljajte kovrče velikom četkom - tako ćete im dodati volumen i zaigranost . Možete i vršcima prstiju dodati pjenu za kosu kako bi vaša predivna frizura ostala na mjestu cijeli dan.

Različite pletenice, različiti stilovi

Pletenice su jedna od najraznolikijih frizura. Francuska pletenica, danska pletenica i takozvana mljekarska pletenica tek su neke od njih, a popularnost duguju tome da skoro svima odlično stoje, stoga se odvažite isprobati ih!


kati

BOEMSKE PLETENICE: IDEALNA FRIZURA ZA LJUBITELJICE ROMANTIKE

YouTube i Instagram model te modna ikona DominoKati otkrit će vam tajne boemske pletenice i naučiti vas kako da oblikujete svoju.