Njegujući sapuni i kreme za ruke

zdrava-prehrana-recepti

Zdrave i ukusne grickalice za žene u pokretu

Otkrijte ukusnu hranu koja podiže energiju

Zdrav život u pokretu ponekad izgleda kao nemoguća misija. Otkrijte zdrave grickalice idealne za užurban tempo života u gradu!

Zadovoljite potrebe urbane kože uz NIVEA Urban Skin

Užurban život u gradu može biti stresan za tijelo i dušu, no ne brinite - postoje odlični načini za postizanje ravnoteže.

Jutarnja joga za fokusiran um

jutarnja-joga

Vježbanje joge ujutro razbudit će vaš um i tijelo te vas pripremiti za izazove koje slijede. Jutarnja joga omogućuje vam da uživate u privatnim, tihim trenucima prije nego što dan postane potpuno hektičan.

Započnite dan ispravno

Zdrava jutarnja rutina ključ je za produktivan dan, a lakše ćete se je držati nakon kvalitetnog sna. Pokušajte uvijek odspavati osam sati, tako da se idućeg jutra probudite svježi i odmorni.

Temeljita jutarnja njega lica trebala bi hidratizirati kožu i pripremiti je na cjelodnevan stres. Isprobajte dnevnu kremu NIVEA Urban Skin s osvježavajućom i laganom formulom, SPF 20 i zaštitom od štetnih utjecaja urbane sredine.

Čak i kad ste u žurbi, pronađite vremena za brzi doručak kako biste dobili dovoljno energije za ispunjavanje jutarnjih obaveza. Otkrit ćemo vam izvrsne zdrave grickalice idealne za život u pokretu, tako da više nema izgovora za preskakanje obroka!

Napunite baterije tijekom pauze za ručak

Za mnoge od nas je pauza za ručak prilika da konačno odahnemo i pripremimo se za izazove koji slijede. Važno je da pauzu dobro iskoristite, zato se pokušajte maknuti od računala i fokusirajte se na nešto drugo.

Ako imate tu sreću da radite blizu parka ili plaže, svakako izađite na svježi zrak. Promjena okoline pomoći će vam da razbistrite misli i budite produktivniji.

Također, ne zaboravite da čestica prljavštine i zagađenja iz okoliša negativno djeluju na kožu. Maska za lice NIVEA Urban Skin u jednoj minuti kožu oslobađa ulja, sebuma i prljavštine te trajno sprječava pojavu nečistoća na koži. Saznajte više o liniji NIVEA Urban Skin.

6 finih grickalica zbog kojih nećete imati grižnju savjesti

  • Štapići celera i mrkve
  • Jabuka i kikiriki maslac
  • Domaće kokice bez dodane soli ili šećera
  • Indijski oraščići, bademi, lješnjaci ili chia sjemenke
  • Jogurt bez masti sa šumskim voćem
  • Punozrnati kolačići od riže s maslacem od indijskih oraščića
urban-skin-proizvodi

Savršena formula za sve potrebe urbane kože: NIVEA Urban Skin