Naučite kako se radi
savršena visoka punđa

Odlična frizura za ljetne dane

Želite isprobati novu frizuru? Visoka punđa uvijek je in, a mi ćemo vam pokazati kako je napraviti!

Savršena frizura od jutra do večeri

Modna blogerica i influencerica Franziska Elea naučit će vas kako se pomoću NIVEA proizvoda oblikuje visoka punđa!

#DareToStyle uz @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully jedna je od najuspješnijih modnih blogerica u Njemačkoj. Sa svojim brojnim pratiteljima svakodnevno dijeli životne, modne i beauty savjete putem web stranice i Instagram računa.

Franziska zna da ponekad zbog brojnih obaveza nemate vremena za komplicirane frizure. Zato će vam pokazati kako se oblikuje savršena visoka punđa, frizura koja oduševljava jednostavnošću i šik izgledom!

Visoka punđa u par jednostavnih koraka

Budite uvijek u trendu – pogledajte zabavan video vodič Franziske Elea i naučite raditi savršenu visoku punđu pomoću NIVEA proizvoda za oblikovanje kose!
suhi-sampon-nivea-kosa

1. korak: Upotrijebite NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Upotrijebite NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon kako biste dodali teksturu kosi. Tako će oblikovanje punđe biti puno lakše, a i frizura će dulje potrajati.

visoki-rep-pundja

2. korak: Napravite visoki rep

Odvojite gornji dio kose i zavežite visoki rep. Sami izaberite visinu repa i kosu zavežite tamo gdje želite da na kraju bude i punđa.
omotajte-kosu

3. korak: Omotajte kosu oko repa

Kosu koju ste zavezali u rep omotajte oko samog repa. Za savršen rezultat pripazite da iskoristite svu kosu koja je u repu.

fiksirajte-pundju

4. korak: Fiksirajte punđu

Učvrstite punđu ukosnicama. Naš savjet: ako ukosnicu nasprejate lakom za kosu prije nego što je stavite na kosu, vaša frizura bit će postojanija!
gel-duga-kosa

5. korak: Nanesite gel na vrhove

Sada ćemo se posvetiti ostatku kose koji nije umotan u visoku punđu. Valovita kosa savršeno izgleda uz visoku punđu, zato na vrhove nanesite NIVEA Care & Hold gel koji će blago ukrotiti kovrče.
visoka-pundja-sprej

6. korak: Učvrstite visoku punđu

Zar to nije bilo jednostavno? Sad još samo nanesite NIVEA Care & Hold sprej za kosu koji će se pobrinuti da vaša visoka punđa ostane na mjestu cijeli dan!
suhi-sampon-fresh-revive

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon za sve prigode

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon savršen je za dodavanje teksture kosi prije izrade slatkih frizura, a možete ga upotrijebiti i nakon dugog dana kako biste očistili i osvježili kosu. Dostupan je u tri nijanse: za svijetlu, srednje svijetlu i tamnu kosu!
nivea-suhi-sampon-kosa

Kako nanijeti NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon?

Franziska vam je pokazala kako zablistati s visokom punđom, a sad će s vama podijeliti prednosti upotrebe NIVEA FRESH REVIVE suhih šampona!