Naučite kako se radi
savršena visoka punđa

Odlična frizura za ljetne dane

Želite isprobati novu frizuru? Visoka punđa uvijek je in, a mi ćemo vam pokazati kako je napraviti!

Savršena frizura od jutra do večeri

Modna blogerica i influencerica Franziska Elea naučit će vas kako se pomoću NIVEA proizvoda oblikuje visoka punđa!

#DareToStyle uz @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully jedna je od najuspješnijih modnih blogerica u Njemačkoj. Sa svojim brojnim pratiteljima svakodnevno dijeli životne, modne i beauty savjete putem web stranice i Instagram računa.

Franziska zna da ponekad zbog brojnih obaveza nemate vremena za komplicirane frizure. Zato će vam pokazati kako se oblikuje savršena visoka punđa, frizura koja oduševljava jednostavnošću i šik izgledom!

1. korak: Upotrijebite NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Upotrijebite NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon kako biste dodali teksturu kosi. Tako će oblikovanje punđe biti puno lakše, a i frizura će dulje potrajati.

2. korak: Napravite visoki rep

Odvojite gornji dio kose i zavežite visoki rep. Sami izaberite visinu repa i kosu zavežite tamo gdje želite da na kraju bude i punđa.

3. korak: Omotajte kosu oko repa

Kosu koju ste zavezali u rep omotajte oko samog repa. Za savršen rezultat pripazite da iskoristite svu kosu koja je u repu.

4. korak: Fiksirajte punđu

Učvrstite punđu ukosnicama. Naš savjet: ako ukosnicu nasprejate lakom za kosu prije nego što je stavite na kosu, vaša frizura bit će postojanija!

6. korak: Učvrstite visoku punđu

Zar to nije bilo jednostavno? Sad još samo nanesite NIVEA Care & Hold sprej za kosu koji će se pobrinuti da vaša visoka punđa ostane na mjestu cijeli dan!

5. korak: Nanesite gel na vrhove

Sada ćemo se posvetiti ostatku kose koji nije umotan u visoku punđu. Valovita kosa savršeno izgleda uz visoku punđu, zato na vrhove nanesite NIVEA Care & Hold gel koji će blago ukrotiti kovrče.

Visoka punđa u par jednostavnih koraka

Budite uvijek u trendu – pogledajte zabavan video vodič Franziske Elea i naučite raditi savršenu visoku punđu pomoću NIVEA proizvoda za oblikovanje kose!

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon za sve prigode

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon savršen je za dodavanje teksture kosi prije izrade slatkih frizura, a možete ga upotrijebiti i nakon dugog dana kako biste očistili i osvježili kosu. Dostupan je u tri nijanse: za svijetlu, srednje svijetlu i tamnu kosu!

Kako nanijeti NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon?

Franziska vam je pokazala kako zablistati s visokom punđom, a sad će s vama podijeliti prednosti upotrebe NIVEA FRESH REVIVE suhih šampona!