Poslušajte NIVEA priče za djecu

ZA NAJLJEPŠE SNOVE

Ljupki junaci NIVEA priča za djecu pobrinut će se da vaše dijete bezbrižno utone u svijet snova.

VRIJEME JE ZA PRIČE

PREDIVNE PRIČE ZA LAKU NOĆ

Priče su dio djetinjstva kojega se uvijek s veseljem prisjećamo i koji nam, bez obzira na dob, uvijek izvuče osmijeh na lice. Neka i vaše dijete ima prekrasne uspomene na zajedničke trenutke provedene uz ljupke NIVEA priče. Odsad ih možete i poslušati!

LUKA I MIA PUTUJU BRODOM

Luka i Mia na kišni dan naprave papirnate brodiće. Nakon što se odluče isprobati brodić, velika lokva  u vrtu pretvori se u more i njihova avantura može započeti.

MIA I ZEKO SPAŠAVAJU PAČIĆA

Luka i Mia na kišni dan naprave papirnate brodiće. Nakon što se odluče isprobati brodić, velika lokva u vrtu pretvori se u more i njihova avantura može započeti.

MIA, VILA I DUGA

Otkrijte kako će se Mia i Vila na sivi kišni dan pobrinuti da na nebu opet zablista prelijepa duga koja čak i predivno miriše!

ZEKO I ŠTUCAVICA

Jeste li znali da i zečevi mogu imati štucavicu? Zeko i Luka su otkrili da je i to moguće i da se štucavice nije tako lako otarasiti. Saznajte kako im to ipak uspije!

MIA I LUKA GRADE DVORAC

Mia i Luka odluče sagraditi dvorac, no ubrzo shvate da je pred njima veliki zadatak, čak i uz pomoć Zeke i Vile. Saznajte hoće li naši dražesni junaci postati princ i princeza.

MIA I ZEKO IDU NA JAHANJE

Zeko se poželi pridružiti Miji na tečaju jahanja, ali prvo mora savladati svoj strah od...Saznajte čega i kako ga je hrabri Zeko pobijedio!

MIA I VILA ISTRAŽUJU DŽUNGLU

Uz malo mašte i zaigranosti, čak i vrt iza kuće može postati ubudljiva džungla koja zove na avanturu! Saznajte što su sve u njoj otkrile Mia i Vila kad su se uputile na istraživanje.

LUKA I ZEKO SE IGRAJU SKRIVAČA

Zeko tvrdi da se nitko ne skriva bolje od zečeva, pa ga Luka izazove na igru skrivača. Gdje se Zeko skrio i je li ga Luka uspio naći? Saznajte u priči.

nivea-krema-za-djecu