bebe

Poslušajte NIVEA priče za djecu

Za najljepše snove

Ljupki junaci NIVEA priča za djecu pobrinut će se da vaše dijete bezbrižno utone u svijet snova.
Vrijeme je za priče

PREDIVNE PRIČE ZA LAKU NOĆ

Priče su dio djetinjstva kojega se uvijek s veseljem prisjećamo i koji nam, bez obzira na dob, uvijek izvuče osmijeh na lice. Neka i vaše dijete ima prekrasne uspomene na zajedničke trenutke provedene uz ljupke NIVEA priče. Odsad ih možete i poslušati!

MIA I LUKA GRADE DVORAC

Mia i Luka odluče sagraditi dvorac, no ubrzo shvate da je pred njima veliki zadatak, čak i uz pomoć Zeke i Vile. Saznajte hoće li naši dražesni junaci postati princ i princeza.

MIA I ZEKO IDU NA JAHANJE

Zeko se poželi pridružiti Miji na tečaju jahanja, ali prvo mora savladati svoj strah od...Saznajte čega i kako ga je hrabri Zeko pobijedio!

MIA I VILA ISTRAŽUJU DŽUNGLU

Uz malo mašte i zaigranosti, čak i vrt iza kuće može postati ubudljiva džungla koja zove na avanturu! Saznajte što su sve u njoj otkrile Mia i Vila kad su se uputile na istraživanje.

LUKA I ZEKO SE IGRAJU SKRIVAČA

Zeko tvrdi da se nitko ne skriva bolje od zečeva, pa ga Luka izazove na igru skrivača. Gdje se Zeko skrio i je li ga Luka uspio naći? Saznajte u priči.
Dodatne priče i igre

OTKRIJTE PREDIVAN SVIJET NIVEA PRIČA

price

Mili glasić koji neodoljivo preklinje: "Još samo jedna, moooolim te" zvuči vam itekako poznato? Bez brige, imamo još dražesnih NIVEA priča koje možete pročitati svom djetetu, a tu su i zabavne interaktivne igre za sve uzraste. Dosada, što je to?