modni-savjeti-lucija-kontic

Lucija Kontić

Lucija savjetuje

Pastelne boje su hit!

Za proljeće/ljeto 2017. se poigrajte spajanjem pastelnih boja, iz maminog ormara slobodno izvadite košulje i haljine sa predimenzioniranim volanima. Prugice, točkice, cvjetići- ne možete pogriješiti. Ako niste obožavatelj visokih potpetica i bolnih nogu, super vijest da se i ove sezone nose tenisice na sve. Sportske, elegantne, s mašnicama, s cirkončićima... kakve god poželite. U paru s vašom omiljenom lepršavom haljinom imate dobitnu proljetnu kombinaciju. Svemu dodajte šarenog nakita, slamnati šešir, maramu...bilo kakav detalj koji je vama drag i za ljeto ste spremni :)

Lucija Kontić

black-white-fresh-makeover

Modna blogerica i studentica biologije - 23 godine mlada i u pogrešnom vremenu rođena. Blog Shipped from Venus već uspješno vodi 5 godina pretvarajući svoje odjevne kombinacije u slikovite priče. Svaki korak dijeli sa preko 50 000 prijateljskih duša na Instagram profilu @gingerellica na kojem pored šarenih outfita dijeli fotografije svog psa, interijera, dobre hrane. Kako slobodnog vremena i nema puno, pazi na što i koga ga troši, pa su to sve trenuci ispunjeni čitanjem bajki, pečenjem kolača, gledanjem filmova i posjetima Zari. Naizgled sasvim obična, a nekima apsolutno neobična, tvrdoglavo gazi prema ostvarenju svojih ciljeva.

http://www.shippedfromvenus.com/
https://www.instagram.com/gingerellica/
https://www.facebook.com/ShippedFromVenusBlog

Vaš omiljeni modni dodatak ovog proljeća!

Crna i bijela odjeća oduvijek su bile modni klasik, omiljeni izbor za sve prilike, a za ovaj bezvremenski trend NIVEA ovog proljeća ima idealan modni dodatak - Invisible for Black&White Fresh dezodorans!

modni-makeover-nivea