Matea Frajsberger

Matea savjetuje

Traper nastavlja vladati!

I u ovoj toploj sezoni proljeće/ljeto 2017. vladat će traper. Zaboravite na modna pravila i kombinirajte ga u svim varijantama. Osim njega, neizostavni će biti lepršavi i lagani materijali, u obliku širokih hlača ili haljina. Boje će biti svijetle i neutralne, a tek ćemo na cipelama ili torbama imati priliku vidjeti uzorke i vesele boje. Moj izbor obuće za tople mjesece su mule. Jednostavni model ''za nataknuti'' bilo da ima petu ili dolazi u ravnoj varijanti. Također, velike retro naočale bit će detalj bez kojeg niti jedan outfit neće moći funkcionirati. Opustite se, budite što želite biti, obucite što nitko drugi ne bi i uživajte u tome!

Matea Frajsberger

makeover-mateja-frajsberger

Modna blogerica zaljubljena u fotografiju i snimanje. 27-godišnja blogerica i YouTuberica iz Zagreba svoj blog Click4Chic pokrenula je 2012. s ciljem da svoju strast, ideje i ljubav podijeli s ostalim zaljubljenicima u modu i putovanja. Voli snimati, pa tako svoje svakodnevne rutine bilježi u obliku vloga na svom Youtube kanalu, zajedno sa svojim dečkom Danijelom i psom Lily. Voli reći da je za nju moda oslobađajuća, a njezin stil onaj djelić nje koji unosi u sve modne kombinacije. Voli prugaste uzorka, a slaba je na točkice. Svaki dan je za nju nova pustolovina, voli učiti, zabavljati se i provoditi vrijeme fotografirajući te je sigurna da će na svom putu uvijek raditi ono što voli.

http://www.click4chic.eu
https://www.instagram.com/click4chic
https://www.youtube.com/user/Click4Chic


 Vaš omiljeni modni dodatak ovog proljeća!

Crna i bijela odjeća oduvijek su bile modni klasik, omiljeni izbor za sve prilike, a za ovaj bezvremenski trend NIVEA ovog proljeća ima idealan modni dodatak - Invisible for Black&White Fresh dezodorans!
nivea-nova-deo-linija