(0)

Summer Happiness dezodorans u spreju

novo

Uživajte limitiranom izdanju NIVEA Summer Happiness dezodoransa u spreju, nježnog osvježavajućeg mirisa. Za 48-satnu zaštitu od neugodnih mirisa.

Veličina

Svi tipovi kože
Normalna koža

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Deo zaštita
Jednostavno nanošenje
Svakodnevno korištenje
Anti-bakterijski
Svi tipovi kože
Normalna koža

Prednosti

  • Dugotrajna svježina s nježnim mirisom
  • Pouzdana 48-satna zaštita od neugodnih mirisa
  • Antiperspirant u spreju s jedinstvenom INFINIFRESH formulom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
  • Ne sadrži aluminijske soli

Upute za nanošenje

1 PROTRESITE
Prije upotrebe dobro protresite proizvod.
2 NANESITE
S udaljenosti od 15 cm raspršite sprej na kožu ispod pazuha.
3 PRIČEKAJTE
Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.
4 OPREZ
Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Pripremite se za prekrasan osjećaj svježine! Ne propustite limitirano izdanje NIVEA Summer Happiness dezodoransa. S jedinstvenom NIVEA INFINIFRESH formulom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Dolazi sa svježim, dugotrajnim mirisom i pruža osjećaj svježe kože koji traje cijeli dan.
Podnošljivost za kožu je dermatološki dokazana. Ne sadrži aluminijske soli.

Dostupno samo kratko vrijeme, isključivo u Konzum prodavaonicama i dm drogerijama.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 80055 (80055-09095-62)

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Ne sadrži: Aluminij (ACH)

Sadrži: Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Parfum, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Maris Limus Extract, Ostrea Shell Extract, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Citral, Geraniol

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)