(44)

Miracle Garden jasmin antiperspirant u spreju

Otkrijte NIVEA Miracle Garden jasmin dezodorans za učinkovitu 48-satnu zaštitu od znojenja zavodljiv miris jasmina. Dostupan samo kratko, isključivo u dm drogerijama.

Veličina

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Deo zaštita
48-satna suhoća
Svi tipovi kože

Prednosti

  • Zavodljiv miris jasmina
  • 48-satna zaštita od neugodnih mirisa
  • Limitirano izdanje

Upute za nanošenje

1 PROTRESITE

Prije upotrebe dobro protresite proizvod.

2 NANESITE

S udaljenosti od 15 cm raspršite sprej na kožu ispod pazuha.

3 PRIČEKAJTE

Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.

4 OPREZ

Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Uživajte u ugodnom osjećaju svježe i čiste kože pazuha uz NIVEA Miracle Garden jasmin dezodorans u spreju. Opuštajući i zavodljivi miris jasmina ugodno mazi vaša osjetila, a učinkovita zaštita od znojenja vas štiti 48 sati. Ovo limitirano izdanje dezodoransa dostupno je samo u kraćem vremenskom periodu, isključivo u dm drogerijama. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Dodatni savjeti protiv znojenja: pijte puno vode, izbjegavajte kofein i nosite široku, prozračnu odjeću od prirodnih materijala.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 88674 (88674-09087-39)

Ocjene proizvoda

5,0
odličan (44 Ocjene)
(44)
(0)
(0)
(0)
(0)
Uključi/isključi sortiranje
Sanja
8.3.2023.
Jako lijep proizvod.
Nježan i ugodan miris. Osjećaj svježine traje dugo a samim time i osjećaj zadovoljstva i sigurnosti.
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Elenica
2.2.2023.
Savršen miris
U ovaj dezedorans zaljubila sam se na prvi pogled, odnosno njuh. Obožavam jasmin, a u ovome deziću on savršeno dolazi do izražaja. Nije preintenzivan, a dugotrajan je, dovoljno ga je koristiti jednom dnevno nakon tuširanja.
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Ines
19.1.2023.
Najbolji
Prvi put korišten ljeti pa sam mislila da je super za ljeto, blaga a svježa kombinacija mirisa... kako je došla jesen, pa i zima, koristim ga i dalje jer je jednostavno savršen
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?