(35)

Miracle Garden jasmin antiperspirant u spreju

Otkrijte NIVEA Miracle Garden jasmin dezodorans za učinkovitu 48-satnu zaštitu od znojenja zavodljiv miris jasmina. Dostupan samo kratko, isključivo u dm drogerijama.

Veličina

Svi tipovi kože

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Deo zaštita
48-satna suhoća
Svi tipovi kože

Prednosti

  • Zavodljiv miris jasmina
  • 48-satna zaštita od neugodnih mirisa
  • Limitirano izdanje

Upute za nanošenje

1 PROTRESITE
Prije upotrebe dobro protresite proizvod.
2 NANESITE
S udaljenosti od 15 cm raspršite sprej na kožu ispod pazuha.
3 PRIČEKAJTE
Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.
4 OPREZ
Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Uživajte u ugodnom osjećaju svježe i čiste kože pazuha uz NIVEA Miracle Garden jasmin dezodorans u spreju. Opuštajući i zavodljivi miris jasmina ugodno mazi vaša osjetila, a učinkovita zaštita od znojenja vas štiti 48 sati. Ovo limitirano izdanje dezodoransa dostupno je samo u kraćem vremenskom periodu, isključivo u dm drogerijama. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Dodatni savjeti protiv znojenja: pijte puno vode, izbjegavajte kofein i nosite široku, prozračnu odjeću od prirodnih materijala.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 88674 (88674-09087-39)

Ocjene proizvoda

5,0
odličan (35 Ocjene)
(35)
(0)
(0)
(0)
(0)
Mirjana
15.5.2024.
Proizvod je odlican
Ocjena je 5 :) jer mekan i lagano njezan je na kozi i daje ljepi ugodan miris i ne ostavlja tragove.. ja se jako puno znojim pogotovo zimi gdje nosim tamniju odjecu i uz koristenja black and white fresha ne vidiju se nikakvi tragovi ni tragovi znoja a ni dezedoransa dok ljeti nosim svjetliju odjecu gdje takoder ne ostavlja nikakve tragove na odjeci a kozi daje ljepi miris i sada me nemoze biti sram da li ce ispod pazuha biti mokra lokva ili mrlja.. sa black and white freshom osjecam se opustenije i leprsavije
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Branka
15.5.2024.
Odličan!
jednostavno odličan, radi ono što bi dezić i trebao raditi- svježina tokom cijelog dana, miriši na čistoću , i ono isto jako bitno ne ostavlja mrlje na odjeći (koju svi tako jako volimo), moja preporuka svima
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Renata
15.5.2024.
INVISIBLE FOR BLACK & WHITE FRESH - oduševljenje
INVISIBLE FOR BLACK & WHITE FRESH me naprosto oduševio, zato što obožavam nositi crnu odjeću, jer u njoj izgledam puno tanje :)
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?