(0)

Fresh Blends Cherry antiperspirant u spreju

Uživajte limitiranom izdanju NIVEA Fresh Blends Cherry antiperspiranta u spreju, svježeg voćnog mirisa. Za 48-satnu zaštitu od neugodnih mirisa.

Veličina

Svi tipovi kože

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Deo zaštita
24-satni osjećaj svježine
Svi tipovi kože

Prednosti

  • Prekrasan voćni miris trešnje
  • 48-satna zaštita od neugodnih mirisa
  • Mladenački dizajn bočice

Upute za nanošenje

1 PROTRESITE

Prije upotrebe dobro protresite proizvod.

2 NANESITE

S udaljenosti od 15 cm raspršite sprej na kožu ispod pazuha.

3 PRIČEKAJTE

Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.

4 OPREZ

Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Pripremite se za prekrasan osjećaj svježine! Ne propustite limitirano izdanje dezodoransa Fresh Blends. Prekrasan voćni miris trešnje u razigranom i mladenačkom pakiranju, NIVEA Fresh Blends Cherry antiperspirant u spreju, nudi 48-satnu zaštitu od neugodnih mirisa. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena. Požurite, jer će novi dezodorans biti dostupan samo kratko, ekskluzivno u Konzum prodavaonicama.

Dodatni savjeti protiv pojačanog znojenja: pijte puno vode, izbjegavajte kofein i nosite široku, prozračnu odjeću izrađenu od prirodnih materijala.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 85322 (85322-09083-39)

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)