Skin

PRAVILNA NJEGA MJEŠOVITE KOŽE

FILTRIRAJ
Razvrstaj
Razvrstaj
Mješovita koža - jako česti tip kože

Mješovita koža je jedan od najčešćih tipova kože. Zove se tako jer je kombinacija dva tipa kože: normalne do suhe te masne, odnosno kože s nepravilnostima. Mješovita koža se sjaji i pokazuje male nepravilnosti, pogotovo u takozvanoj T-zoni koja se proteže između čela, nosa i brade. Koža obraza je pak normalna do suha. Karakteristike mješovite kože su: masni sjaj, nepravilnosti u T-zoni te suha koža obraza. Kako biste postigli uravnoteženu vlažnost kože, izaberite NIVEA kreme za lice za mješovitu kožu.

Pravilna njega i čišćenje mješovite kože

Temeljito očistite kožu prije nanošenja kozmetičkih proizvoda za lice. Koristite mlaku vodu umjesto vruće ili ledeno hladne vode. Krema za lice je obavezna - dovoljna je količina veličine lješnjaka! Izaberite NIVEA proizvode posebno razvijene za mješovitu kožu. Hidratizirajući proizvodi koji vlaže suha područja bez da ih maste su idealni za ovaj tip kože. Rižin piling ili ulje za čišćenje za masnu kožu pobrinut će se za dubinsko čišćenje lica i pružiti koži prijeko potrebnu vlažnost.

Maske za lice za mješovitu i masnu kožu

Mješovita koža lica spada u kategoriju najzahtjevnije kože, zato će posebno dobro reagirati na hranjive NIVEA maske za lice. Crvenilo, proširene pore i upalni procesi znaju se pojaviti pri mješovitoj koži, što zna biti veliki udarac za samopouzdanje. Vratite ga pomoću dobre maske za lice namijenjene njezi mješovite kože. Formule sa sastojcima prirodnog porijekla intenzivno hidratiziraju i osvježavaju lice, pomažu uništiti slobodne radikale i štite stanične membrane koje grade barijeru oko stanica kože. Tako mješovita koža ostaje hidratizirana i njegovana. Rezultat? Otpornija koža koja izgleda zdravo i odmorno!