• Sve
  • Članak
  • Video
  • Vodič
FILTRIRAJ
Razvrstaj
Savjeti za lijepu kosu

Lijepa kosa je san svake žene. Kako bi naša kosa bila sjajna i glatka, moramo znati koji je naš tip kose i pružiti joj najbolje moguće proizvode prilagođene njenim zahtjevima. Ovdje nađite informacije, savjete i preporuke NIVEA proizvoda koji će vam omogućiti prekrasnu kosu.

Savjeti i trikovi za postizanje predivne kose

Predivna kosa vraća nam samopouzdanje i može potpuno promijeniti naš imidž! No kako bi kosa ostala zdrava i prekrasna, treba je njegovati proizvodima prilagođena individualnom tipu kose, stoga uzmite vremena za pregled naših savjeta o njezi i oblikovanju kose. Donosimo vam pregršt informacija o temeljitoj njezi kose, kao i detaljne vodiče za oblikovanje kose uz koje će lijepa kosa postati fenomenalna frizura. Predstavit ćemo vam i tehnike za sprječavanje nastanka oštećenja kose, kako biste umjesto ispucalim vrhovima pažnju privlačile sjajnim uvojcima.

Tajna lijepe frizure: saznajte koji je vaš tip kose

Kako biste svojoj kosi mogli pružiti najbolji mogući tretman, morate znati koji je vaš tip kose. Zašto je to bitno? Jer on definira potrebe vaše kose - upotreba neodogovarajućih proizvoda će opteretiti kosu i izazvati reakcije poput masnoće, peruti, pa čak i oštećenja. Stoga pročitajte naše članke u kojima ćete saznati koji je vaš tip kose i kakva točno njega mu treba. NIVEA ima proizvode za gustu, tanku i normalnu kosu, kao i za obojanu, suhu te druge tipove kose. Pomoći ćemo vam da izaberete najbolju njegu, stoga uživajte u istraživanju naših savjeta!