Hair

PREKRASNA KOVRČAVA KOSA

FILTRIRAJ
Razvrstaj
Razvrstaj
Kovrčava kosa - tako lijepa, ali i zahtjevna

Karakteristike kovrčave kose su: dosta je krhka, često razbarušena i jednostavna za oblikovanje. Kovrčavu kosu također krase elastičnost i volumen. Ovaj tip kose svakako je prekrasan, ali burno reagira na vrijeme i vrlo je osjetljiv na oštećenja. Neispravna njega kovrče čini beživotnima - samo NIVEA šampon i regenerator za kovrčavu kosu osigurat će da ostane podatna i razigrana. Dobar styling također oživi umorne kovrče. Prikladni proizvodi za oblikovanje i prava oprema je sve što trebate da postignete savršene kovrče. Investirajte u fen s difuzorom, okrugle četke i viklere. Previše tretmana i oblikovanja umara kovrčavu kosu: s vremena na vrijeme joj priuštite temeljito čišćenje i odmor.

Pravilna njega kovrčave kose

Prekrasne kovrče san su svake žene. Naučite ih jednostavno napraviti uz naše savjete i zablistajte s očaravajućom i zavodljivom frizurom! Ako vam se kovrčava kosa čini kao nemoguća misija, provjerite naše savjete i ponosno nosite ovaj predivan tip kose! Kovrčava kosi zahtijeva dubinsku hidrataciju, jer osim što je  suha, može biti i tanka. Najvažniji savjet za njegu kovrčave kose: ne perite je često, osim ako nemate izrazito masno vlasište. Često pranje kose isušuje kovrče, zato je svakako nahranite većim slojem NIVEA regeneratora za kovrčavu kosu. Nanesite ga od sredine kose prema vrhovima i nikako na tjeme jer će ga samo zamastiti. Uz NIVEA regenerator za kovrče, redovito koristite i lagana ulja za njegu kose poput ulja makadamije ili jojobe.

Oblikovanje i dodatni savjeti za kovrčavu kosu


NIVEA maske za kosu također pomažu da kovrče ostanu podatne i blistave. Jednom tjedno kovrče razmazite tretmanima za njegu kose, a svakih nekoliko mjeseci si priuštite profesionalan tretman njege kovrčave kose u frizerskom salonu. Za oblikovanje kovrči upotrijebite suhi šampon, primer za kosu ili forming sprej kako biste zagladili odlutale vlasi kose. Zapamtite, najbolji proizvodi za kovrče su oni koji odgovaraju vašem tipu kose - tu smo da vam olakšamo izbor!