(0)

Ultra Charge antiperspirant u spreju

novo

Osjećate nogometnu groznicu? Isprobajte limitirano izdanje NIVEA MEN Ultra Charge antiperspiranta u spreju, s morskim mirisom. Za 72-satnu zaštitu od neugodnih mirisa.

Veličina

Svi tipovi kože
Normalna koža

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Bez sintetičkih ulja
Svi tipovi kože
Normalna koža

Prednosti

  • Pouzdana 72-satna zaštita koja brine o vašoj koži
  • Dugotrajna svježina s morskim mirisom
  • Ne sadrži etilni alkohol

Upute za nanošenje

1 PROTRESITE
Prije upotrebe dobro protresite proizvod.
2 NANESITE
S udaljenosti od 15 cm raspršite sprej na kožu ispod pazuha.
3 PRIČEKAJTE
Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.
4 OPREZ
Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Ne propustite limitirano izdanje NIVEA MEN Ultra Charge antiperspiranta u spreju. Uživajte u morskom mirisu uz pouzdana zaštitu koja brine o vašoj koži. Cool-Care formula pruža pravu i učinkovitu 72-satnu antiperspirantnu zaštitu te pruža dodatnu svježinu. Za ugodan osjećaj svježe i čiste kože pazuha.
Ne sadrži etilni alkohol.
Podnošljivost za kožu je dermatološki dokazana.

Dodatni savjeti protiv znojenja: pijte puno vode, izbjegavajte kofein i nosite široku, prozračnu odjeću od prirodnih materijala.

Dostupno samo kratko vrijeme, isključivo u dm drogerijama i Konzum prodavaonicama.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 95798 (95798-09087-62)

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Sadrži: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Geraniol, Parfum

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)