(0)

Deep Sport antiperspirant u spreju

novo

Vjerujte limitiranom izdanju NIVEA MEN Deep Sport antiperspiranta u spreju i otkrijte snagu MAXXTECH formule s crnim ugljenom te svježinu osnažujućeg mirisa. Za pouzdanu zaštitu prije, tijekom i nakon sporta.

Veličina

Svi tipovi kože

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Anti-bakterijski
Deo zaštita
Svi tipovi kože

Prednosti

  • Pouzdana zaštita od znojenja i neugodnih mirisa prije, tijekom i nakon sporta
  • Za osjećaj suhoće i čiste kože
  • Učinkovita zaštita od bakterija
  • Ne ostavlja vidljive tragove

Upute za nanošenje

1 PROTRESITE
Prije upotrebe dobro protresite proizvod.
2 NANESITE
S udaljenosti od 15 cm raspršite sprej na kožu ispod pazuha.
3 PRIČEKAJTE
Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.
4 OPREZ
Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Tražite pouzdanu zaštitu prije, tijekom i nakon sporta? Otkrijte limitirano izdanje NIVEA MEN Deep Sport antiperspiranta u spreju sa snažnom MAXXTECH formulom s crnim ugljenom te svježinu osnažujućeg mirisa. Njegova učinkovita formula s ugljenom ima snažan antibakterijski učinak te koži pruža pouzdanu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa. Uživajte u vrhunskom osjećaju čistoće i svježine koji traje.
Podnošljivost za kožu je dermatološki dokazana.

Dostupno samo kratko vrijeme, isključivo u dm drogerijama i Konzum prodavaonicama.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 93381 (93381-09088-33)

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Sadrži: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Charcoal Powder, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectoride, Propylene Carbonate, Tocopherol, Linalool, Geraniol, Limonene

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)