(0)

Fruity Delight antiperspirant u spreju

novo

Uživajte limitiranom izdanju NIVEA Fruity Delight antiperspiranta u spreju, s mirisom zelene jabuke i đurđice. Za 72-satnu zaštitu od neugodnih mirisa.

Veličina

Svi tipovi kože

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Bez sintetičkih ulja
Jednostavno nanošenje
Svakodnevno korištenje
Svi tipovi kože

Prednosti

  • Dugotrajna svježina s mirisom đurđice
  • Pouzdana 72-satna zaštita koja brine o vašoj koži
  • Ne sadrži etilni alkohol

Upute za nanošenje

1 PROTRESITE
Prije upotrebe dobro protresite proizvod.
2 NANESITE
S udaljenosti od 15 cm raspršite sprej na kožu ispod pazuha.
3 PRIČEKAJTE
Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.
4 OPREZ
Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu.

Saznajte više o ovom proizvodu

Ne propustite limitirano izdanje NIVEA Fruity Delight antiperspiranta u spreju. Uživajte u mirisuzelene jabuke i đurđice uz pouzdana 72-satna zaštitu koja brine o vašoj koži. Za ugodan osjećaj svježe i čiste kože pazuha.
Ne sadrži etilni alkohol.
Podnošljivost za kožu je dermatološki dokazana.

Dodatni savjeti protiv znojenja: pijte puno vode, izbjegavajte kofein i nosite široku, prozračnu odjeću od prirodnih materijala.

Dostupno samo kratko vrijeme, isključivo u dm drogerijama i Konzum prodavaonicama.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 91764 (91764-09088-62)

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Ne sadrži: Alkohol

Sadrži: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Terpineol, Benzyl Alcohol, Limonene, Citrus Aurantium Peel Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Geraniol, Rose Ketones, Pinene, Parfum

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)