(0)

Extreme Hold pjena za kosu

Reciklirani materijal

Zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, ova snažna formula kombinira 48 sati iznimno jake čvrstoće i ugodne njege u jednom proizvodu: NIVEA Extreme Hold pjena za kosu.

Veličina

Svi tipovi kože

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Jako učvršćivanje
Njegujuće
Zaščita pred vročino
Reciklirani materijal
Pantenol
Pantenol
Vitamin B3
Vitamin B3
Svi tipovi kose
Svi tipovi kože

Prednosti

  • Hrani kosu i nudi iznimno pouzdano učvršćivanje do 48 sati
  • Za snažno oblikovanje i ugodnu njegu
  • Ne isušuje kosu
  • Jača i štiti kosu toplinskom zaštitom, pantenolom i vitaminom B3
  • Formula je bez silikona

Upute za nanošenje

1 PROTRESITE
Pjenu prije nanošenja dobro protresite.
2 NANESITE
Pjenu veličine marelice nanesite na opranu kosu osušenu ručnikom.
3 OBLIKUJTE
Pjenu jednakomjerno rasporedite po kosi i oblikujte frizuru.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Extreme Hold pjena za kosu njeguje kosu nudi izuzetno snažnu kontrolu oblikovanja za do 48 sati pouzdanog učvršćivanja. Formula bez silikona s toplinskom zaštitom, pantenolom i vitaminom B3 jača i štiti kosu od vanjskih oštećenja i čimbenika stresa. Formula za oblikovanje je aktivno njegujuća, ne isušuje kosu i ostavlja ugodan osjećaj na kosi. Snažan stil i ugodna njega bez ljepljivog osjećaja. Za zdravu, lijepo oblikovanu kosu.

Upozorenje:

Izuzetno zapaljiv aerosol. Spremnik pod tlakom: može prsnuti ako se zagrijava. Držati podalje od izvora topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti u blizini. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti ili paliti, čak ni nakon kraja upotrebe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C. Čuvati izvan dohvata djece. Ne prskati u oči. Izbjegavati dugotrajno prskanje i izravno udisanje.

Broj proizvoda: 89377 (89377-09590-56)

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Ne sadrži: Silikon

Sadrži: Aqua, Butane, VP/VA Copolymer, Isobutane, Propane, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Polyquaternium-4, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Pantolactone, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum

Posebni sastojci

Pantenol
Pantenol
Vitamin B3
Vitamin B3

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)