ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

NIVEA VEGANSKA KOZMETIKA

Pojam „veganska kozmetika” odnosi se na proizvode za njegu kože, šminku i ostale proizvode kao što su proizvodi za čišćenje lica i tijela, koji ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla. Mnogo je sastojaka koji se dobivaju od životinjskih proizvoda, primjerice voska, meda ili mlijeka. Kada se dobivaju odgovorno, ovi su sastojci obnovljiva rješenja, koja ne samo da su nježna za vašu kožu već i poštuju životinje koje ih proizvode.

Istodobno, neki se sastojci mogu dobiti od nusproizvoda iz uzgoja stoke za proizvodnju hrane. U tom kontekstu postupanje prema životinjama zabrinjava mnoge potrošače. Ono je povezano i sa štetnim učinkom na okoliš, primjerice, krčenjem šuma za nove pašnjake. Budući da stočarstvo velikih razmjera znatno utječe na klimatske promjene, NIVEA ova pitanja shvaća vrlo ozbiljno.

Nudi li NIVEA vegansku njegu kože?

Za mnoge ljude sastojci životinjskog podrijetla ne odražavaju vrijednosti života u skladu sa životinjama. Zato traže zamjenske proizvode, kao što su veganski proizvodi za njegu kože i proizvodi biljnog podrijetla.

NIVEA nudi čitav niz veganski prihvatljivih proizvoda za njegu kože. NIVEA Naturally Good linija proizvoda sastoji se od veganskih formula za njegu kože, 100 % bez sastojaka životinjskog podrijetla.


woman using vegan skincare product

Vegan Skincare

Veganska njega lica

Ako tražite vegansku kozmetiku i vegansku njegu za lice, isprobajte NIVEA Naturally Good proizvode za njegu lica. Osim što nemaju sastojke životinjskog podrijetla, formule sadrže 99 % sastojaka prirodnog podrijetla, kao i njegujuća ulja i ekstrakte dobivene organskom poljoprivredom.

 • NIVEA Naturally Good dnevna krema s organskom aloe verom
 • NIVEA Naturally Good dnevna krema za osjetljivu kožu s organskom kamilicom
 • NIVEA Naturally Good noćna krema protiv starenja kože s ekstraktom organskog čička
 • NIVEA Naturally Goodproizvodi s konopljom

woman washing her face with vegan skincare product

Veganska njega kože

Veganski proizvodi za čišćenje lica i uklanjanje šminke

Kada je riječ o veganskim proizvodima za čišćenje lica i uklanjanje šminke, nudimo nekoliko opcija. Otkrijte NIVEA Naturally Good proizvode za nježno i temeljito čišćenje lica koji nemaju sastojke životinjskog podrijetla, a njihove formule sadrže 98 % sastojaka prirodnog podrijetla.

 • NIVEA Naturally Good micelarna voda s organskom aloe verom
 • NIVEA Naturally Good maramice za čišćenje lica s organskom aloe verom

woman using vegan skincare shower gel

Veganska njega kože

Veganski gelovi za tuširanje

Naš asortiman veganskih proizvoda za tuširanje NIVEA Naturally Good sadrži 98 % prirodnih sastojaka i ne sadrži mikroplastiku, polietilen glikole (PEG-ove) ni parabene. Formule su 99 % biorazgradive (prema ispitnim metodama OECD-a ili istovjetnim metodama). U ponudi imamo i veganske gelove za tuširanje - NIVEA Fresh Blends. Obje linije proizvoda za tuširanje dolaze u ambalaži izrađenoj od 97 % reciklirane plastike.

 • NIVEA Naturally Good uljni gel za tuširanje s cvijetom pamuka i organskim eteričnim uljem
 • NIVEA Naturally Good Oil uljni gel za tuširanje s ružinom vodicom i organskim eteričnim uljem
 • NIVEA Fresh Blends osvježavajući kremasti gel za tuširanje s lubenicom
 • NIVEA Fresh Blends osvježavajući kremasti gel za tuširanje s malinom
 • NIVEA Fresh Blends osvježavajući kremasti gel za tuširanje s marelicom

woman applying vegan skincare body lotion

Veganska njega kože

Veganski losioni za tijelo

Unutar naše linije proizvoda NIVEA Naturally Good nudimo i veganske losione za tijelo. Oni ističu prirodnu ljepotu vaše kože i dolaze u inovativnoj ambalaži koja sadrži 50 % manje plastike. Reciklabilne bočice mogu se saviti kako bi se iz njih istisnula i zadnja kap losiona, a prazna ambalaža zauzima manje prostora u kanti za recikliranje.

 • NIVEA Naturally Good losion za tijelo sa zobi
 • NIVEA Naturally Good losion za tijelo s aloe verom
 • NIVEA Naturally Good losion za tijelo s avokadom


One Skin. One Planet. One Care.

Želimo biti 100 % transparentni i odgovoriti na sva pitanja koja imate o održivosti koju zagovara NIVEA. Ako niste uspjeli pronaći odgovore koje ste tražili na ovim stranicama ili želite podrobnije informacije, pišite nam i s veseljem ćemo Vam odgovoriti.