woman using sustainable skincare

SIGURNOST ZA KOŽU I TRANSPARENTNOST

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

SIGURNOST ZA KOŽU I TRANSPARENTNOST

Odgovorna potrošnja, uključujući upotrebu održive njege kože, postaje važan aspekt u svakodnevnom životu sve većeg broja ljudi. Pozdravljamo ovaj povećani fokus na proizvode za njegu kože koji ne samo da su učinkoviti i sigurni već čine da se osjećate dobro zbog odluke o kupnji.
NIVEA istraživači proveli su više od 100 godina otkrivajući tajne složenih procesa kože kako bi razvili proizvode za njegu kože koji ulijevaju povjerenje diljem svijeta. Zahvaljujući tom povjerenju, osjećamo da nam je dužnost optimizirati svoje proizvode kako bi bili usklađeniji s okolišem i odgovornije upotrebljavati resurse kako bismo suzbili negativne učinke na okoliš i očuvali zdravlje našeg planeta.
NIVEA nastoji osmisliti inovacije koje su sigurne za upotrebu, uzimaju u obzir utjecaj na okoliš i ispunjavaju vaša velika očekivanja od proizvoda za njegu kože na najbolji mogući način.

Naravno da želite znati što se nalazi u vašim omiljenim proizvodima za njegu kože. No čitanje popisa sastojaka i istraživanje jesu li dobiveni iz umjetnih, biljnih ili životinjskih izvora mogu biti naporni. Istodobno, veganske formule i ekološki prihvatljivi sastojci za njegu kože postaju sve važniji za potrošače pri kupnji kozmetičkih proizvoda.
Zato NIVEA uvijek nastoji potrošačima pružiti vjerodostojne i transparentne podatke o sigurnosti svojih proizvoda i njihovoj usklađenosti s okolišem. NIVEA prikazuje podatke o održivosti proizvoda na samim proizvodima i na internetu, radi lakše dostupnosti.
Primjer je navedene transparentnosti NIVEA pojmovnik sastojaka, koji je objavljen na lokalnim stranicama branda NIVEA od 2020. On pruža jednostavne, no detaljne informacije o gotovo 600 sastojaka koje upotrebljavamo u formulama svojih proizvoda.

sustainable skincare ingredients