NIVEA SUN ZAŠTITA OD SUNCA

Volimo dane uživanja u lijepom, toplom vremenu i sunčevim zrakama. Osim što je sunce dobro za naše raspoloženje, moramo biti oprezni pri izlaganju naše kože štetnom UV zračenju. 
NIVEA SUN asortiman proizvoda za zaštitu kože od sunca je obogaćen s dobro poznatim proizvodima poboljšane formule, u novim modernim pakiranjima, kako bi i ovoga ljeta vaša koža ostala zdrava, njegovana i bez sunčevih opeklina.
 

* Izvor: Euromonitor International Limited; projekt kozmetika i osobna njega – izdanje 2022; NIVEA kao krovna marka; svi maloprodajni kanali; maloprodajna vrijednost, podaci iz 2021


ODABERITE ZAŠTITU PREMA SVOJIM POTREBAMA

SUN

1DUGOTRAJNA HIDRATACIJA

Njegujuća formula koja vašoj koži pruža intenzivnu hidrataciju uz učinkovitu zaštitu od opeklina i preranog starenja, odnosno UVA i UVB zraka.

OTKRIJTE PROIZVODE

SUN

2BRONČANI TEN

Lijep i zdrav izgled kože uz dvostruki učinak: zaštita kože i ravnomjerna preplanulost. Sadrži ekstrakt pro-melanina za prirodno tamnjenje kože.

OTKRIJTE PROIZVODE

SUN

3ZAŠTITA KOŽE NAJMLAĐIH

Formule NIVEA SUN proizvoda za bebe i djecu razvijene su sukladno dobi i potrebama dječje kože te su odobrene od strane pedijatara.

OTKRIJTE PROIZVODE


OTKRIJTE SVE NIVEA SUN PROIZVODE

.