• Sve
  • Dnevna krema
  • Gel za lice
  • Hidratantna krema
  • Hidratantni gel
FILTRIRAJ
Razvrstaj
Njega lica za muškarce 


Koji je vaš tip njege lica? Zaboravite na posuđivanje kreme za lice od drage – ženske kreme za lice često premasne. Specifičnosti muške kože diktiraju odabir posebnih proizvoda za njegu lica. Naši kvalitetni proizvodi za njegu lica prilagođeni su specifičnim potrebama muške kože, zato vam možemo ponuditi kreme za lice savršene za vaš tip kože i dob.


Kako njegovati mušku kožu?


Muška koža je oko 15 do 20 % deblja od ženske i bogatija žlijezdama koje luče sebum. Rezultat je da se češće javljaju prištići, akne i nepravilnosti kože. NIVEA MEN proizvodi za njegu lica odgovor su na te poteškoće jer pružaju koži vlažnost i sadrže manje ulja, tako da pore nisu dodatno opterećene.


Njega muške kože lica prilagođena dobi i tipu kože


Muška koža je vrlo dlakava. Ta specifičnost se posebno vidi u rastu brade. S između 5,000 i 30,000 dlačica, područje brade zauzima oko trećinu lica. One rastu blizu jedna drugoj i okružene su žlijezdama za lučenje sebuma. Muška koža sadrži i viši udio kolagena te zato dulje ostaje podatnija u odnosu na žensku kožu. Od 35. godine nadalje, vlakna kolagena počinju propadati - ponekad i brže nego kod žena – i pojavljuju se prve bore. Anti-aging sastojci te dnevna i noćna krema za lice za muškarce koži pružaju potrebnu njegu i obnovu. Njega lica za muškarce učinkovita je samo kad je razvijena u skladu sa znanstvenim otkrićima. NIVEA se oslanja na godine iskustva i aktualne dermatološke spoznaje za razvoj progresivnih koncepata njege koji su posebno prilagođeni svakom tipu kože.