OTKRIJTE NIVEA LUMINOUS630 KAKO BISTE IZBLIJEDILI PIGMENTNE MRLJE

Nakon 10 godina istraživanja, Luminous630 je jedno od NIVEA revolucionarnih otkrića formulirano s patentiranim sastojcima koji vam pomažu da izblijedite i spriječite pojavu pigmentnih mrlja. Linija Luminous obogaćena je učinkovitim sastojcima kao što je hijaluronska kiselina koja se može pronaći u serumu za naprednu njegu za posvjetljivanje kože. Tu je i Collagen Booster unesen u serum protiv starenja i mrlja za popunjavanje dubokih bora, kao i salicilna kiselina u serumu za mrlje nakon akni za glatku kožu.

U nastavku pronađite sve proizvode Luminous630

Što je krema za pigmentne mrlje i kako djeluje?

NIVEA Luminous630 proizvode razvio je naš tim stručnjaka za njegu kože kako bi sigurno izblijedili pigmentne mrlje i spriječili buduće pigmentacije. Radeći na razini stanice, NIVEA Luminous proizvodi ciljaju na glavni uzrok problema, s dvostrukim djelovanjem:

- djeluje na područja s visokom razinom melanina kako bi posvijetlio mrlje

- dosljednom uporabom regulira proizvodnju melanina kako bi se spriječilo pojavljivanje novih pigmentnih mrlja.

 

Što su pigmentne mrlje i kako nastaju?

Tamne mrlje, inače poznate kao pigmentne mrlje, promjena su boje kože uzrokovana dodatnom proizvodnjom melanina. Postoje 4 razloga zašto se mogu pojaviti tamne mrlje na vašoj koži:

1. Pretjerano izlaganje suncu bez zaštitnog faktora
2. Hormonska neravnoteža
3. Starost
4. Postakne/upala kože

Izlaganje suncu: možete biti podložni razvoju tamnih mrlja na vašoj koži kao rezultat izlaganja suncu ili solarijima koji također stvaraju UV svjetla. Ove su mrlje također poznate kao jetrene pjege, solarne lentigine ili sunčeve pjege.

Sunčane pjege najčešće se pojavljuju na dijelovima tijela koji su najviše izloženi suncu, poput lica, šaka ili ruku.

Hormonska neravnoteža: mala područja promjene boje kože simptom su stanja kože koje se naziva melazma. Žene imaju veću vjerojatnost da će imati ovo stanje, osobito tijekom trudnoće. To je općenito zbog visoke razine estrogena u usporedbi s niskom razinom progesterona, što će potaknuti višu razinu pigmentacije kože.

Starost: usko povezane s izlaganjem suncu, staračke pjege proizvodi melanin, prirodni pigment koji se proizvodi brže kao odgovor na ultraljubičasto (UV) svjetlo. Staračke pjege nastaju na koži koja je duže vrijeme bila izložena suncu, kada se melanin skuplja ili stvara u velikim količinama.

Postakne/upala kože: tamne mrlje, poznate i kao postupalna hiperpigmentacija (PIH), nisu nužno ožiljci. To su ljubičaste ili tamne mrlje bogate melaninom koje se razvijaju nakon što akne nestanu i povremeno mogu ostati dulje od samih akni. Luminous630 vam može pomoći da ciljate ta mjesta kako biste ih posvijetlili i uravnotežili boje vaše kože.

Istražite našu ponudu proizvoda Luminous630 koji će vam pomoći da postignete uravnoteženiji ten.

 

Kako možete riješiti pigmentne mrlje

Započnite svoje putovanje do svijetle, ujednačene boje kože danas uz NIVEA Luminous. NIVEA preporučuje dosljednu upotrebu Luminous proizvoda u vašoj jutarnjoj i večernjoj rutini njege kože. Na primjer, naša Cellular Luminous630 dnevna hidratantna krema protiv pigmentacijskih mrlja sa SPF 50 štitit će vašu kožu tijekom cijelog dana, što znači da se nećete morati brinuti o pojavi nove pigmentacije.

Navečer njegujte svoju kožu Cellular Luminous630 noćnom kremom protiv pigmentacijskih mrlja. Obogaćen hijaluronskom kiselinom, ovaj proizvod obnavlja vašu kožu tijekom noći i uravnotežuje novu proizvodnju melanina kako bi spriječio pojavu novih tamnih mrlja.