Za najblaže, njegujuće čišćenje

NIVEA BABY PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE

Sve za čišćenje beba na jednom mjestu

Zanimaju vas proizvodi za čišćenje osjetljive dječje kože? NIVEA Baby linija proizvoda sadrži posebno blage šampone za bebe, kupke i vlažne maramice posebno razvijene za kožu beba. 


Čišćenje dječje kože je iznimno važno


Dječja koža i koža beba vrlo je osjetljiva, zato joj treba posvetiti posebnu pažnju. Nikako ju ne tretirajte proizvodima za odrasle, već odaberite kvalitetne NIVEA BABY proizvode razvijene posebno za čišćenje dječje kože. Uz pomoć filtera na vrhu stranice sortirajte proizvode kako biste našli točno ono što tražite. Trebate dodatan savjet prije nego se odlučite za kupnju? Pročitajte naše informativne članke o njezi dječje kože u kojima ćete naći korisne savjete o temeljitom, no nježnom čišćenju dječje kože pomoću NIVEA BABY proizvoda.


Zašto dječju kožu treba čistiti posebno formuliranim proizvodima?


Jer osjetljiva koža djece i bebe još nema u potrpunosti razvijenu prirodnu zaštitnu barijeru. Prvi korak u optimalnoj njezi dječje kože je nježno, ali temeljito čišćenje. Kupke dvaput ili triput tjedno mogu biti užitak i za bebu i roditelje. Idealna temperatura soba u kojoj pripremate kupku je 22-24°C, a temperatura vode neka bude do 37°C. Što se tiče samog trajanja kupke, neka ono ne preseže 5 do 7 minuta, inače bi predug boravak u vodi mogao isušiti kožu vašeg djeteta. Tijekom prvih šest tjedana bebinog života, za čišćenje je dovoljno upotrijebiti samo toplu vodu, a nakon toga preporučujemo NIVEA BABY šampon s njegujućim sastojcima prilagođenima koži beba, kao i posebno formuliran NIVEA BABY losion za kupanje koji će spriječiti isušivanje kože. Nakon kupke slobodno nanesite hidratantnu kremu ili njegujuće ulje za bebe koje uspostavlja prirodnu razinu vlažnosti u koži i pomaže u izgradnji zaštitne barijere kože.