osnovna-njega-usnica

Njega usana: Kako usne održavati zdravima

Usnice trebaju redovitu njegu kako bi ostale glatke
Redovita njega s odgovoarajućim Labello proizvodima pružit će vašim usnama ljepotu i zdravlje.

Tajni sastojak za mekane usne: Balzam za usne

Balzam za usne pravi je spasilac za suhe ili ispucale usne. Kada se redovito nanosti, hrani usne, a vama pruža sjajan osjećaj.

Četiri koristi od redovite primjene balzama za usne

  • Nema više ljuštenja – balzam za usne trenutačno ublažuje ljuskice na usnama
  • Bit će mnogo lakše nanijeti ruž za usne, a on će i izgledati bolje
  • Ako se područje vlaži, sve će pukotine brže nestati
  • Izgledat ćete mlađe – hidratizirane usne mogu vas pomladiti

Što je balzam za usne i zašto je toliko važan?

Koža na našim usnama mnogo je tanja i osjetljivija od ostatka kože na našem licu. To je čini podložnijom čimbenicima iz okoliša kao što su temperatura, niska vlažnost i ostali utjecaji. Ti čimbenici mogu isušiti usne, uzrokovati njihovo ljuštenje i ispucalost, što može biti vrlo neugodno.

Izbor odgovarajućeg balzama za usne ili maslaca za usne koji će odgovarati vašim usnama i njegovo nanošenje nekoliko puta dnevno može spriječiti da usne dođu u fazu u kojoj su suhe i izazivaju osjećaj neugode. Maslaci za usne kao što je Labello Lip Butter Original sadržavaju shea maslac i bademovo ulje koji usnama pružaju intenzivno vlaženje i dugotrajnu njegu. U svojoj torbici uvijek imajte dobar balzam za usne ili maslac za usne jer ćete tako usne stalno održavati vlažnima, neovisno o vremenskim uvjetima. Usto što njeguju, balzami za usne djeluju i kao zaštitni sloj.

Razotkrivanje balzama za usne: Sve što trebate znati

Balzam za usne ima i neke neobične primjene kojih možda niste svjesni, no jednako je važno i ne vjerovati u sve mitove koji postoje.

Balzam za usne ne mora biti samo za usne

ZF: Zašto je važan za zaštitu usana od sunca

Kad je riječ o rutinskoj njezi na suncu, mnogi previde zaštitu usana. Zapravo, usne su vrlo podložne oštećenju od sunca jer je njihova koža vrlo tanka i nježna. Dodatno, usne su izložene brojnim čimbenicima kada jedemo i pijemo tijekom dana pa je ključno stalno nanositi zaštitu od sunca kako biste bili sigurni da ste uvijek zaštićeni. Odaberite Labello balzam za usne sa zaštitom od sunca kao što je Labello Sun Protect SPF30 kako bi vaše usne bile zaštićene i navlažene dok ste na otvorenome i uživate u suncu.

Proizvodi koji usnama daju savršenu mekoću i sjaj