Aleksandra Furka pokazat će vam kako napraviti visoki rep

Visoki konjski rep koji neće proći nezapaženo

Visoki rep vrlo je trendi i razigrana frizura. Aleksandra će vam pokazati kako napraviti savršen konjski rep!

Jednostavan i predivan: visoki konjski rep uvijek je “in”

Otkrijte kako je jednostavno napraviti savršen visoki konjski rep u našem zabavnom vodiču!

Pronađite inspiraciju uz Aleksandru, poljsku YouTube i Instagram zvijezdu

Na stotine tisuća ljudi prati savjete poljske modne ikone i zvijezde društvenih medija Aleksandre Furke. Na svom uspješnom YouTube kanalu, Aleksandra je izgradila imidž stručnjakinje za kosu i ljepotu. Upravo zato ju je NIVEA odabrala za ambasadoricu i u suradnji s njom stvorila vodiče za oblikovanje jednostavnih i trendi frizura. Otkrijte zašto je visoki konjski rep savršena frizura za svaki dan, kao i za posebne prigode!Upute za oblikovanje visokog konjskog repa

Četvrti korak: Završni detalji

Skupite kosu u visoki rep i na donji dio nanesite NIVEA Care & Hold sprej za kosu. Lagano natapirajte frizuru kako biste joj dodali volumen i razigranost. To je sve – sada možete svima pokazati svoj fenomenalan visoki konjski rep! Jednostavno, zar ne?

Treći korak: Učinite svoj visoki rep neodoljivim

Ako želite da gumica za kosu postane “nevidljiva”, jednostavno omotajte manji rep oko većega i učvrstite ga ukosnicama. Jednostavno i šik!

Step #6 Finish up your style

Flip your hair up and spray underneath with your hairspray. Tease the ponytail a bit in order to give it a bit more volume and a playful and youthful tousle. That’s it! You’re finished and are now the proud wearer of a lovely new ponytail hairstyle. Simple, isn’t it?

Možete birati između više vrsta konjskog repa

  • Konjski rep može biti visok ili nizak. Za nizak konjski rep trebat ćete svega par sekundi, a iI stvarno ga je nevjerojatno jednostavno napraviti.
  • Spoj pletenice i konjskog repa još je jedna trendi frizura koji će učiniti vaš look posebnim.
  • Uvijeni konjski rep dat će poseban pečat svečanom looku, zato ga odaberite za posebne prigode. Konjski rep može biti zaglađen ili neuredan – eksperimentirajte sukladno svom stilu.
  • Čak i muškarci sa srednje dugom ili dugom kosom sve češće nose kosu zavezanu u rep.

Drugi tipovi konjskog repa

Konjski rep možete nositi svugdje. Osim toga, prikladan je i za dulju i kraću kosu. Bilo da samo želite maknuti kosu s lica ili zablistati na idućoj zabavi, konjski rep je idealan izbor!


ŽELITE ISPROBATI JOŠ FRIZURA?

Polupodignuta frizura? Ništa lakše!

Polupodignuta frizura vrlo je ženstvena i mladenačka. Naučite ju oblikovati uz pomoć zabavnog vodiča YouTube i Instagram zvijezde Aleksandre Furke!

ISPROBAJTE JU