regenerator-u-spreju-nivea

NIVEA Hairmilk regenerator u spreju: dubinska njega kose bez ispiranja

Vratite suhoj i oštećenoj kosi podatnost i sjaj

NIVEA Hairmilk linija regeneratora u spreju obnavlja suhu i oštećenu kosu njegujućom formulom koja omogućuje lakše raščešljavanje, zaštitu od topline, hidratizaciju te volumen kose.

Recite zbogom beživotnoj kosi uz NIVEA Hairmilk regenerator u spreju

Dubinski njegujući regenerator bez ispiranja obavezan je korak u njezi suhe i oštećene kose. Njegova posebna formula kosu će obnoviti, ojačati i spriječiti pucanje vlasi tijekom raščešljavanja.

Obnova suhe i oštećene kose

Zahvaljujući upotrebi fena i pegle za kosu te vremenskim utjecajima, kosa brzo može postati suha i oštećena. NIVEA Hairmilk linija regeneratora u spreju vratit će joj atraktivan sjaj i podatnost, a ujedno ju i zaštititi od topline i omogućiti lako raščešljavanje.

NIVEA Hairmilk regenerator u spreju za tanku kosu možete nanijeti na suhu ili vlažnu kosu. Nema potrebe za ispiranjem, tako da ga nanesite nakon šampona ili prije oblikovanja. Njegova nježna, no učinkovita formula obavija  i regenerira pramenove te im daje predivan sjaj.

Prepustite se predivnom NIVEA mirisu

regenerator-u-spreju-suha

NIVEA Hairmilk regenerator u spreju miriše na poznatu NIVEA kremu koja je već generacijama sinonim za njegu, ljubav i zaštitu najmilijih.

Kako nanijeti NIVEA Hairmilk regenerator u spreju?

  • Operite kosu NIVEA Hairmilk šamponom i regeneratorom.
  • Regenerator u spreju nanesite na suhu ili vlažnu kosu.
  • Nema potrebe za ispiranjem!
  • Oblikujte kosu kao inače.
  • Uživajte u prekrasnoj kosi punoj volumena!

Duga tradicija NIVEA Hairmilk proizvoda

nivea-hairmilk-povijest

NIVEA je svoj prvi Hairmilk proizvod za njegu kose razvila još davne 1912. Današnja NIVEA Hairmilk linija inspirirana je originalnim proizvodom, no formula je usavršena u skladu s aktualnim istraživanjima o tipovima kose i željama naših potrošača.

Formule prilagođene različitim tipovima kose

Tip kose određuje tip njege koji treba vašoj kosi. Zato smo razvili dvije formule, posebno prilagođene različitim tipovima kose.

NIVEA Hairmilk regenerator u spreju za normalnu kosu namijenjen je normalnoj i gustoj kosi kojoj treba pomoć pri lakšem raščešljavanju i zaštita od topline. S druge strane, NIVEA Hairmilk regenerator u spreju za tanku kosu razvijen je kako bi obnovio tanka ili oštećena vlakna kose bez da ih oteža.

Ako niste sigurni koji tip kose imate, saznajte ovdje.

DODATNI SAVJETI ZA NJEGU KOSE

NIVEA vam na jednom mjestu nudi provjerene savjete za njegu kose. Neka vaša kosa zablista!

prekrasna-kosa

Kako do prekrasne kose?

Prekrasna kosa je ukras svake žene! Da bi vaša kosa ostala lijepa, prvo morate utvrditi koji je vaš tip kose i zatim odabrati njegu prilagođenu svom tipu kose. Otkrijte NIVEA savjete za njegu i oblikovanje kose uz koje će vaša kosa zablistati u punom sjaju!