Otkrijte trik Laure Ponticorvo za savršenu punđu

Ljupka i jednostavna frizura za ljeto

Laura Ponticorvo obožava jednostavne i ženstvene frizure – pogledajte njen vodič za izradu visoke punđe.

Visoka punđa: brza, jednostavna i trendi frizura za ljeto

Visoka punđa je savršena frizura za svako doba godine – oduševite se njenom praktičnošću i jednostavnom izradom!

Laura Ponticorvo: model, svjetska putnica, beauty blogerica i online senzacija

Laura Ponticorvo je nizozemsko-talijanski model, svjetska putnica i modna blogerica koja obožava prekrasne, no jednostavne frizure. Sada njezine savjete i iskustva možete pratiti na našoj web stranici! NIVEA je Lauru izabrala kao ambasadoricu i zbog njezinog YouTube kanala na kojem objavljuje zabavne i poučne vodiče za svoje brojne fanove, kao i vloga u kojem se dotiče raznih lifestyle i beauty tema. Laura će vam pomoći da oblikujete savršenu visoku punđu, zato svakako pročitajte njene savjete o oblikovanju kose!


Elegantna visoka punđa je izvrstan način da maknete kosu s lica

Prvi korak je razdvajanje gornjeg i donjeg dijela kose. Tako ćete kasnije moći omotati kosu oko punđe.

Laura Ponticorvo olakšat će vam izradu visoke punđe sa svojim zabavnim vodičem

Pronađite inspiraciju u Laurinom videu u kojem će vas korak po korak dovesti do savršene visoke punđe. Sve što trebate su dobra volja i malo strpljenja kako biste postigli prekrasnu frizuru idealnu za svaku prigodu!

visoka-pundja-proizvodi

Vodič za izradu visoke punđe: Savršena frizura u 4 koraka

visoka-pundja-prvi-korak

1. korak: Razdijelite kosu u dvije sekcije

Prvo razdvojite čistu kosu na dvije sekcije: gornju i donju. Tako ćete pramenove iz donje sekcije kasnije moći omotati oko punđe i tako ju osigurati. Upotreba regeneratora u spreju osigurat će da kosa ostane podatna i pripremljena za oblikovanje.

visoka-pundja-drugi-korak

2. korak : Podignite kosu

Začešljajte kosu unatrag četkom kako biste ju zagladili. Gornju sekciju kose lagano zategnite kako bi svaki pramen bio na svom mjestu i zatim ju zavežite gumicom za kosu. To će osigurati da visoka punđa ostane uredna i elegantna.

visoka-pundja-treci-korak

3. korak: Uvijanje kose

Gornju sekciju kose koju ste upravo zavezali gumicom sada uvijajte dok iz visokog repa ne nastane punđa. Pazite da kosa ostane zaglađena i upotrijebite sprej za kosu kako bi svaki pramen ostao točno tamo gdje želite.

visoka-pundja-cetvrti-korak

4. korak: Oblikujte punđu

Upotrijebite češalj za tapiranje kako biste kosi dodali malo teksture. Kada budete zadovoljni količinom volumena, oblikujte punđu. Omotajte donju sekciju kose oko gornje kako biste prekrili nesavršenosti i upotrijebite ukosnice za učvršćivanje. Voila, vaša visoka punđa je gotova!

visoka-pundja-frizura

Ideje za savršene frizure sa punđom.

Visoka punđa: klasična frizura za sve prigode

Punđe su vrlo popularne ljeti, kada zbog vrućine želite kosu maknuti s lica. Također su odličan izbor za svečane prigode jer odlično izgledaju uz elegantne haljine. Visoke punđe su osobito ženstvene jer naizgled produžuju vrat, ističu crte lica te privlače pažnju na oči i osmijeh.

visoka-pundja-modni-dodaci

Ideje za savršene frizure sa punđom.

Visoke punđe i modni dodaci su fantastična kombinacija

Visoke punđe su nevjerojatno fleksibilne! Izgledat će odlično uz skoro svaki outfit, a uz njih će vaše nove naušnice, ogrlica ili omiljeni ruž doći do izražaja.

NIVEA-visoka-pundja

Ideje za savršene frizure sa punđom.

Otkrijte NIVEA proizvode uz koje će vaša visoka punđa izgledati fantastično

Iako visoka punđa nije komplicirana, mala pomoć pri oblikovanju uvijek dobro dođe. Zato prvo nanesite NIVEA Care & Hold sprej za kosu kako biste lakše kontrolirali neposlušne pramenove. Ne zaboravite, kvalitetna četka i alati za oblikovanje također su bitni u zaštiti kose!

 

SAVJETI LAURE PONTICORVO ZA JEDNOSTAVNE KOVRČE

Prekrasne kovrče san su svake žene. Naučite ih jednostavno napraviti uz savjete Laure Ponticorvo i zablistajte s očaravajućom i zavodljivom frizurom!