NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

nivea-hairmilk-njega

NIVEA Hairmilk – dubinsko obnavljanje za svaki tip kose

Njega prilagođena svakom tipu kose

Otkrijte kako obnoviti suhu kosu dubinsko njegujućim proizvodima za kosu. Otkrijte kako naš šampon i regenerator za suhu kosu pretvaraju beživotne kovrče u podatne pramenove.

Porijeklo NIVEA Hairmilk linije

Saznajte više o dugoj povijesti NIVEA proizvoda za njegu kose i otkrijte zašto je vaša kosa u sigurnim rukama s NIVEA Hairmilk linijom.

NIVEA Hairmilk - stvoren s ljubavlju i iskustvom

Njega kose veoma je važna za većinu žena, neovisno o tome znači li to tetošenje kose maskom ili rutinu njegovanja kose šamponom i regeneratorom.

No kako su ljudi njegovali kosu prije više od 100 godina? Još 1912. NIVEA je pomagala ženama da održe svoju kosu prekrasnom i zdravom proizvodom koji dijeli svoje ime s NIVEA inovacijom: hairmilk.

Formula je blago čistila i istovremeno intenzivno njegovala kosu. NIVEA je, nadahnuta svojim naslijeđem te stručnošću i istraživanjem među kupcima, osmislila nove šampone i regeneratore prilagođene pojedinačnom tipu kose: za tanku i normalnu kosu.

Moderna preinaka tradicije

novi-hairmilk

Linija NIVEA Hairmilk kombinira ono najbolje od naslijeđa i inovativnosti: za kosu koja je obnovljena, prekrasna i puna novoga života. Plavo pakiranje podsjeća na naslijeđe marke NIVEA, a naziv je nadahnut originalnim potpisom NIVEA kreme.

Znamo da se jednostavno ne možete zasititi tog mirisa

nivea-krema-miris

NIVEA Hairmilk šamponi i regeneratori sadrže blagu mirisnu notu NIVEA kreme i njegujuća svojstva po kojima je poznata. Ovaj cvjetni buket spaja ženstvenost ljubičica i ljiljana s baršunastom mekoćom mošusa te svježinom bergamota.

Kako NIVEA Hairmilk dubinski obnavlja kosu

Mislite da ne možete postići obnovljenu kosu bez otežavanja? Razmislite ponovno. NIVEA Hairmilk linija šampona i regeneratora prilagođena pojedinačnom tipu kose omogućuje vam oboje.

Što NIVEA Hairmilk liniju čini tako posebnom?

NIVEA Hairmilk linija šampona i regeneratora za tanku i normalnu kosu kombinira dvostruki učinak za kojim čeznu brojne žene: obnavljanje kose bez otežavanja. Razvili smo formulu koja je bogata i učinkovita, no istovremeno i lagana.

Ona obavija svaki pramen kose te ga oživljava i čini punim energije. NIVEA Hairmilk oslanja se na formulu s mliječnim proteinima za obnavljanje kose.

Naš šampon za tanku kosu beživotnoj kosi pruža novu snagu. Formula s mliječnim proteinima također zaglađuje površinu kose, čime se postiže podatnost koju možete osjetiti.

Elastična, podatna kosa

hairmilk-obnavljanje-kose

Recite zbogom kurama za kosu kojima je zatrpan vaš kupaonski ormarić. NIVEA Hairmilk linija formulirana je kako bi kosa ostala lagana, elastična i podatna, kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Toliko je lagana da je možete koristiti svakodnevno.

5 načina za sprječavanje oštećene kose

  1. Upotrebljavajte NIVEA Hairmilk šampon i regenerator za svoj tip kose.
  2. Nanesite pjenu za kosu prije oblikovanja uz pomoć topline.
  3. Izbjegavajte svakodnevno korištenje pegle ili uvijača za kosu.
  4. Priuštite kosi hidratantnu masku jednom do dvaput mjesečno.
  5. Naručite se kod frizera za skraćivanje vrhova svakih šest tjedana.

Koji NIVEA Hairmilk šampon i regenerator izabrati?

Dosta vam je beživotne kose bez sjaja? Ili vam probleme stvara gusta kosa koju je nemoguće ukrotiti? NIVEA Hairmilk linija omogućuje vam da njegu kose prilagodite svom tipu kose- samo tako će vaša kosa izgledati uistinu prekrasno.

Formula NIVEA Hairmilk šampona i regeneratora s Euceritom i uljem makadamije nudi optimalnu zaštitu od vanjskih utjecaja. Ona štiti površinu kose i prodire duboko u vlasi, čime poboljšava njihovu elastičnost. Zahvaljujući toj kombinaciji kosa je obnovljena, bez otežavanja.

NIVEA Hairmilk šampon za tanku kosu

hairmilk-linija-tanka-kosa

NIVEA Hairmilk šampon s prirodnim mliječnim proteinima obnavlja svaki pramen kose bez otežavanja. Već nakon prve upotrebe, tanka kosa je oživljena i vraćena joj je podatnost!

NIVEA Hairmilk šampon i regenerator za normalnu kosu

hairmilk-gusta-kosa

NIVEA Hairmilk šampon i regenerator za normalnu kosu pružaju kosi sve što joj treba - obnavljaju, a ne čine ju teškom! Jedinstvena formula razvijena za obnovu normalne kose olakšava raščešljavanje.