NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

podignute-frizure-pundje

Napravite prekrasnu, modernu varijantu klasične punđe

Najpopularnije podignute frizure

Istražite najpopularnije podignute frizure. Saznajte kako napraviti prekrasnu, modernu varijantu klasične punđe ovim vodičima za izradu party punđi i festivalskih punđi.

Party i festivalske punđe

Neuredna dvostruka punđa: Napravite ju sami!

Saznajte kako napraviti prekrasnu, modernu varijantu klasične punđe ovim vodičima za izradu party punđi i festivalskih punđi.

Pretvorite klasičnu punđu u vlastite party punđe i festivalske punđe

Punđe su jedne od onih frizura koje se čine jednostavnima, no teško ih je pogoditi baš onako kako biste htjeli. Zahvaljujući ovom vodiču možete se pozdraviti sa sitnim vlasima koje strše i neravnim party punđama.

Uz konjski rep, punđe su jedna od klasičnih frizura. No i klasike je ponekad potrebno učiniti modernijima. Ove moderne punđe dovoljno su ozbiljne da ih možete svakodnevno nositi na posao ili na sastanke. No, može ih se učiniti i manje ozbiljnima i ležernijima uz vaš omiljeni top, traperice ili haljinu s cvjetnim uzorkom.

Ono što je najbolje kod party punđi i festivalskih punđi je to što će, nakon što ih jednom učvrstite ukosnicama i sprejem za kosu, ostati čvrsto na mjestu sve dok se ne umorite od zabavljanja ili festivala.

VODIČ ZA IZRADU PARTY PUNĐI I FESTIVALSKIH PUNĐI

Pretvorite klasičnu punđu u vlastite party punđe i festivalske punđe.

Najbolje za: srednje dugu do dugu kosu
Vrijeme: 10 minuta
Težina: Prikladno za početnike

1. KORAK

Napravite cik-cak/nepravilan razdjeljak vrhom prsta kako biste označili liniju po sredini glave – i podijelite kosu na dva dijela.

2. KORAK

Pričvrstite jednu stranu da vam ne smeta i podignite drugu stranu u visoki konjski rep.